reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Esperanza super wieści, trzymam kciuki zaciśnięte. Och fajnie by było jakby to był początek kolejnej dobrej passy na forum:)) Przecież w końcu musi przyjść też nasza kolej:)
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, przy Twoich wynikach moje wyglądają dość słabo, zobaczymy co w piątek powie moja Pani Doktor. A na razie pokupowałam książki o których pisałyście i poczytałam strony, które polecałyście no i od wczoraj jestem na diecie:)

Aniu - a udało Ci się jakoś do lekarza zapisać? To chyba konieczne, żeby wiedzieć co i jak albo powtórzenie bety żeby sprawdzić jak przyrasta. Z tego co wiem zdarza się też tak, że w cyklu po zabiegu się zachodzi. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze:))

Nafoczka - a jak u Ciebie sytuacja?:)

reklama
Ania na pozamaciczna to chyba zbyt wysoka beta... A po poronieniu nie badalas bety? Ale przy zasniadzie są chyba bardzo wysokie wartości bety, idące w setki tysięcy....
Nie badałam bety, czekałam poprostu na @, nie współżyliśmy półtora miesiąca żeby się wszystko zagoiło, a pózniej zaczeliśmy no i nie dostałam do tej pory @. Jutro dzwonie do mojej dr. Będe się umawiać na wizytę.Boję się tego zaśniadu.

Kinga u mnie "kupa" więc nie będę smęcić ;) jest 13dpo i bladziocha brak za to są wszystkie możliwe objawy tempka+cyce+śluz hehe... czary mary :rofl2:
baaaaaaaardzo się ciesze z dobrej passy oby tak dalej.... a ja licze na to, że tak jak u Espy może się coś przepłucze w nadchodzącym cyklu

Gogac - Boziu jak bardzo bym chciała! To by było dopiero dla mnie symboliczne, bo od początku tak się z Tobą utożsamiałam przez to niskie AMH, ale póki co panicznie się boję i nie potrafię tak wybiegać myślami. Buziole dla Maciusia!

Aaaaa Esperanza nawet nie wiesz jak sie ciesze!! Strasznie Ci kibicuje i bede zaciskac co sie da za dalszy szczesliwy rozwoj sytuacji. A beta bardzo dobra jak na 3 tydz.

Esperanza moim zdaniem beta jak na ten tydzień ciąży bardzo ładna! Odnośnie magnezu ja bralam magne b6 lub filomag. Encorton od razu bralam w dawce 20 mg.

Ania spokojnie uderzaj do lekarza w tym tyg. Wierzę że wszystko będzie w porządku ;) zrob powtorke bety po 48 h. Moja imienniczko ja tez @ nie miałam i o zasniad tez się martwilam. Do terminu w sumie zostały 4dni ;)

reklama
Esperanza moim zdaniem beta jak na ten tydzień ciąży bardzo ładna! Odnośnie magnezu ja bralam magne b6 lub filomag. Encorton od razu bralam w dawce 20 mg.

Ania spokojnie uderzaj do lekarza w tym tyg. Wierzę że wszystko będzie w porządku ;) zrob powtorke bety po 48 h. Moja imienniczko ja tez @ nie miałam i o zasniad tez się martwilam. Do terminu w sumie zostały 4dni ;)
Iris dziękuje. Jutro będe dzwonić, moja dr wróciła z urlopu i mówiła żeby dzwonić jutro. Mam nadzieje załapać się na piątek na wizytę. 4 dni to malutko, w każdej chwili się może zacząć:-)

Do góry