reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam dodatni z Franiem, więc od razu mi wpisał dodatni.

Raptusku mój mąż też ciągle mi powtarzał, że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy i pozostaje nam wierzyć. Głowa do góry, oszczędź dzieciom negatywnych emocji.

reklama
Raptusku, trzymam mocno kciuki żeby wszytsko było ok. Bardzo Wam dziewczyny kibicuje i mam nadzieje, ze i mi niedługo sie uda.
Nafoczka- dzieki ze pytasz. Czytam Was regularnie:)
U nas cykl chyba stracony, bo wyjechałam w 14 dniu cyklu i nie wiem czy była owu. Dziwne mam teraz cykle. Chyba przez te leki. Biore leki i chudnę maksymalnie. Czasami podjadam jedna niezdrowa rzecz:) Solone orzeszki. Poprawiaja mi humor na diecie o niskim IG.

Reptus ja traciłam maleństwo przynajmniej raz w tygodniu. Będzie dobrze. Odstaw acard jeśli bierzesz a na wizycie poproś o szew czy passer. Szyjki trzeba pilnować!!!!
Nafoczka to walczymy z pleśniawkami razem!!! Ja od 1,5 tyg bez efektów a tyle darłam buzie. Od dziś kolejny tydzień przed nami na antybiotyku :-(

Raptusku, cieszę się,że z Twoimi maleństwami jest wszystko super ;-) przyjmij to plamienie za objaw ciążowy, jednym rosną piersi, inne wymiotuja, a Ty plamisz :-) a probowalas pić to Acc co Jerzak zaleca? Tylko nie wiem do którego tygodnia można go brać??
Ja dziś też po wizycie, z moim Skarbem wszystko w porządku :-)
A i Dziewczyny, zarówno te będące w ciąży i starające się, szczerze polecam Pasek Św. DOMINIKA i modlitwę do Niego :-) ja wiem, że to też Jego zasługa,że jutro rozpoczynam 15ty Tydzień :-)

Raptusku Apolinko super wieści na nocke! Przydadzą się bo hormony działają i jestem troszkę zdolowana dziś.

A jeśli chodzi o modlitwę to ze swojej strony polecam św Judę, patrona spraw trudnych i beznadziejnych. Tak jak Apolinka ja wierzę, że wstawił się za mną niejednokrotnie :-)

Jestem, jestem widziałam jak o mnie barbinka wspomniała więc potwierdzam :) ciąża ciężka, plamienia krwotok krwiak, mega krótka szyjka leżenie, poród przedwczesny. A Piotruś jest!! Już ma prawie 13 miesięcy i nieźle rozrabia :) ccałuski i jakby co piszcie na priv :) i dziewczyny GLOWA DO GORY!!! Da się!

Załączniki

• DSC_1723.jpg
    DSC_1723.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 60
Raptus skarbie musisz wierzyc wiem ze trudno ja ostania ciaze musialam lezec ze skracajaca sir szyjka w ktorej non stop byly bakterie i antybiotyki nie mogi zalozyc szwa passera itp. W domu 3 latka i musialam ja takze ogarnac. A co u ciebie z zalozeniem szwow sprawdz szyjke wymaz. Moze madz jakies nakterie ktore powoduja skracanie ja tak mialam. A ktwotoki krwawienia mialam do 16 tc

Kwiatuszku oprucz eutyroxu bralam kelp czy jakos tak mialam jodix ale wiecznie nie bylo w aptece

Mnie szczerze mówiąc liczne wpisy dotyczące inofemu, które wyglądają jakby były pisane przez osoby związane z firmą (tak jak ten powyżej), zdecydowanie bardziej do niego zniechęcają niż zachęcają...

Kaira jak zwykle niezastapiona :* jakie mialas tsh?

Beata ja teraz bralam inofem. Kupiłam duze opalowanie i zaszlam po pierwszym cyklu. Nie wiem czy to zasluga inofemu ale w zyciu tak owulacji nie czułam! Jajniki to mnie tak bolaly, ze chidzic nie moglam...

reklama
Do góry