malinka2914
Zaciekawiona BB
Na ciąże też się nie nastawiam, po pregnylu też bolał mnie brzuch, jajniki masakra. W poniedziałek przeszło byłam u dr D i generalnie było bardzo miło, ale ciąży raczej nie ma. I raczej mamy pomyśleć o in vitro, inseminacja, bo szkoda moje zdrowia tak faszerować się lekami. No i później do piątku było ok, w czwartek zaczął boleć mnie brzuch jak na okres, ale jeszcze nie tak mocno. W piątek i sobotę pojawiło się plamienie. Nigdy tak nie miałam tzn. miałam przy drugim poronieniu (było to chyba plamienie przy zagniezdzaniu) ale nie bolał mnie wówczas brzuch. A wczoraj ten ból doszedł i już nie nie rozumiem nafoczka a robisz bete, a jeśli tak to kiedy? Ja sie zastanawiam czy nie zrobić, ale po pregnylu to może być zafałszowany wynik. A z drugiej strony mam zalecenie, że jeśli jednak bedzie ciąża to mam szybko dzownić do gina i zwiększyć dawkę leków. W kropce jestem i nie wiem co o tym wszystkim sądzić. A w ogóle może mi ktoś doradzi, czy można zmienić nick - login. Bo doszłam do wniosku, że te warzywno -owocowe są nieszczęśliwe