Portia - mój mąż ma 6% plemników o prawidłowej budowie, jak to zobaczyłam to się załamałam a potem poszliśmy do lekarza, który powiedział, że patrząc "całościowo" na jego wyniki to generalnie jakby szukał dawcy nasienia to by się do niego zgłosił. Potem konsultowaliśmy to u drugiego lekarza on też powiedział, że taki wynik jest ok więc głowa do góry
reklama
Iris34
Fanka BB :)
Portia tu nie chodzi o samą jakość nasienia a o badanie komputerowe. Nam lekarz mówił, że te programy nie przyjmują żadnych odchylen od ideału i stąd takie pogorszenie wyników i zmiana norm. Gdyby badania byly robione jak dawniej- organoleptycznie - jakość nasienia nie pogorszylaby się az tak bardzo. Moj eM miał 5% prawidłowych i wszystko było ok wg lekarzy.
K
kaira24
Gość
Kwiatuszku cala cuaze mialam powyzej 2.5 sporadycznie 2.2 nigdy nie zeszlam ponizej 2.
Raptus nie wiadomo. Poprostu sie robily i ulatnialy.w tej ciazy z liwka na poczatku mialam clexane 60 ale byl za duzy mimo zespolu i stad te krwawienia i acard dopiero po przestaniu. Bo jego dzialanie jest wydluzone do 7 dni
I ja mialam krwotoki zemnie takie skrzepy schodIly zero objawo bylam pewna ze juz po a teaz mam 2 malpy w domu.
Sykntka mi macica sir napinala od 10 rc lekarz mnie wysmial. Poszlam do. Mojej i powiedzila ze juz nie raz z tym na tak wczesnym etapie sie spotkala. Ja bralam w ciazy ze starsza fenoterol w mega dawkach a w ostaniej nospe. Magnez potem dodatkowo potas
Raptus nie wiadomo. Poprostu sie robily i ulatnialy.w tej ciazy z liwka na poczatku mialam clexane 60 ale byl za duzy mimo zespolu i stad te krwawienia i acard dopiero po przestaniu. Bo jego dzialanie jest wydluzone do 7 dni
I ja mialam krwotoki zemnie takie skrzepy schodIly zero objawo bylam pewna ze juz po a teaz mam 2 malpy w domu.
Sykntka mi macica sir napinala od 10 rc lekarz mnie wysmial. Poszlam do. Mojej i powiedzila ze juz nie raz z tym na tak wczesnym etapie sie spotkala. Ja bralam w ciazy ze starsza fenoterol w mega dawkach a w ostaniej nospe. Magnez potem dodatkowo potas
Portia to jeszcze ja.. mój M miał 8% i tez siwialam a lekarz uznał że jest ok zresztą potem zrobiliśmy badanie chromatyny plemnikowej i tylko potwierdziło, ze jest ok No ale cóż.. nadal a jakiegos powodu walczymy
Całuje cieplutko, dziękuje za cieple słowa i zbieram siły na kolejne starcie gigantów
ale wiecie co? taki seksik bez zegarka w rece jest zdecydowanie bardziej mmmmm moze czas zmienic nastawianie
Całuje cieplutko, dziękuje za cieple słowa i zbieram siły na kolejne starcie gigantów
ale wiecie co? taki seksik bez zegarka w rece jest zdecydowanie bardziej mmmmm moze czas zmienic nastawianie
Ostatnia edycja:
Apolinka chuchnij, dmuchnij, potrzyj i niech sie dzieje co chce- a raczej co powinno Ty pisałaś o pasku św. Dominika? bo ja tez go mam
Alokin jak plesniawki? mój tak bardzo cierpi, ze serce mi peka. cała buzia zawalona. Może po antybiotyku ale dziąsła też ma rozniesione, wszystko na raz. Dostał antybiotyk na grzybice a ten na angine odstawiłam.
Iris wiem, że sie spinam ale moze lipcowe wakacje mnie "rozepną"
Co do inofoliku hmmm ja już 3-4 m-ce pije (i pić bede) ale czy to akurat pomaga w zajsciu.. hmmm )
Alokin jak plesniawki? mój tak bardzo cierpi, ze serce mi peka. cała buzia zawalona. Może po antybiotyku ale dziąsła też ma rozniesione, wszystko na raz. Dostał antybiotyk na grzybice a ten na angine odstawiłam.
Iris wiem, że sie spinam ale moze lipcowe wakacje mnie "rozepną"
Co do inofoliku hmmm ja już 3-4 m-ce pije (i pić bede) ale czy to akurat pomaga w zajsciu.. hmmm )
Nafoczka u nas masakra :-( buzi już wogóle nie chce otwierać do smarowania, do tego 2 dni temu przebił nam się 1 ząbek a ona od wczorajszego wieczora nie chce wogóle jeść . Jak nie chciała butli ciągnąć to karmiłam ją już nie raz pipetką z nurofenu i po problemie. Teraz pluje i płacz!!! Nie mam pojęcia z czego taki opór. Z głodu mi padnie a na poprawę się nie zapowiada :-(
Alokin u mnie nie lepiej. Je tylko ode mnie i jakoś mnie słucha. Reszcie robi jezyk w rurke i wymiotuje. Ja juz "stoje na rzesach". Karolowi ida szóstki ale pierwsze ząbki tez przechodził ciężko. Dawaj jej pić tą pipetką, mój stary koń a też z tego mu teraz podaje plus kaszki, grysiki i jogurty, tyle! Może smoczek smaruj zelem?
reklama
Nafoczka smaruje ale bez efektu. Nie wiem czy to od zębów bo doszło nam pare dni temu żelazo bo ma lekką anemię i tam też pisze że może wystapiś ból brzucha i biegunka. A dziś już kupka luźna więc dramat. Wszystko na raz!!!
Odstawie wszystko i zobaczymy co dalej.
Odstawie wszystko i zobaczymy co dalej.
Podziel się: