reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia - mój mąż ma 6% plemników o prawidłowej budowie, jak to zobaczyłam to się załamałam a potem poszliśmy do lekarza, który powiedział, że patrząc "całościowo" na jego wyniki to generalnie jakby szukał dawcy nasienia to by się do niego zgłosił. Potem konsultowaliśmy to u drugiego lekarza on też powiedział, że taki wynik jest ok więc głowa do góry:)

reklama
Dzieki Kinga za pocieszenie bo ja juz sama nie wiem co o tym myslec....[emoji37] ehh ciagle pod gorke. Jutro ide do doktorka jajca podgladnac ale tylko raz bo od poniedzialku urlop.

Portia tu nie chodzi o samą jakość nasienia a o badanie komputerowe. Nam lekarz mówił, że te programy nie przyjmują żadnych odchylen od ideału i stąd takie pogorszenie wyników i zmiana norm. Gdyby badania byly robione jak dawniej- organoleptycznie - jakość nasienia nie pogorszylaby się az tak bardzo. Moj eM miał 5% prawidłowych i wszystko było ok wg lekarzy.

Kwiatuszku cala cuaze mialam powyzej 2.5 sporadycznie 2.2 nigdy nie zeszlam ponizej 2.
Raptus nie wiadomo. Poprostu sie robily i ulatnialy.w tej ciazy z liwka na poczatku mialam clexane 60 ale byl za duzy mimo zespolu i stad te krwawienia i acard dopiero po przestaniu. Bo jego dzialanie jest wydluzone do 7 dni
I ja mialam krwotoki zemnie takie skrzepy schodIly zero objawo bylam pewna ze juz po a teaz mam 2 malpy w domu.
Sykntka mi macica sir napinala od 10 rc lekarz mnie wysmial. Poszlam do. Mojej i powiedzila ze juz nie raz z tym na tak wczesnym etapie sie spotkala. Ja bralam w ciazy ze starsza fenoterol w mega dawkach a w ostaniej nospe. Magnez potem dodatkowo potas

Portia to jeszcze ja.. ;) mój M miał 8% i tez siwialam a lekarz uznał że jest ok zresztą potem zrobiliśmy badanie chromatyny plemnikowej i tylko potwierdziło, ze jest ok No ale cóż.. nadal a jakiegos powodu walczymy

Całuje cieplutko, dziękuje za cieple słowa i zbieram siły na kolejne starcie gigantów :-D
ale wiecie co? taki seksik bez zegarka w rece jest zdecydowanie bardziej mmmmm :-D moze czas zmienic nastawianie ;)

Ostatnia edycja:
Nafoczka, koniecznie trzeba zmienić nastawienie ;) nam się udało naturalnie jak myslelismy że owu nie było i pogodzilismy się z tym , że z seksu dzieci nie będzie :) i był on tylko dla przyjemności i w dużej ilości ;)

Apolinka chuchnij, dmuchnij, potrzyj i niech sie dzieje co chce- a raczej co powinno ;) Ty pisałaś o pasku św. Dominika? bo ja tez go mam ;)

Alokin jak plesniawki? mój tak bardzo cierpi, ze serce mi peka. cała buzia zawalona. Może po antybiotyku ale dziąsła też ma rozniesione, wszystko na raz. Dostał antybiotyk na grzybice a ten na angine odstawiłam.

Iris wiem, że sie spinam ale moze lipcowe wakacje mnie "rozepną" ;)

Co do inofoliku hmmm ja już 3-4 m-ce pije (i pić bede) ale czy to akurat pomaga w zajsciu.. hmmm ;))

Nafoczka u nas masakra :-( buzi już wogóle nie chce otwierać do smarowania, do tego 2 dni temu przebił nam się 1 ząbek a ona od wczorajszego wieczora nie chce wogóle jeść . Jak nie chciała butli ciągnąć to karmiłam ją już nie raz pipetką z nurofenu i po problemie. Teraz pluje i płacz!!! Nie mam pojęcia z czego taki opór. Z głodu mi padnie a na poprawę się nie zapowiada :-(

Alokin u mnie nie lepiej. Je tylko ode mnie i jakoś mnie słucha. Reszcie robi jezyk w rurke i wymiotuje. Ja juz "stoje na rzesach". Karolowi ida szóstki ale pierwsze ząbki tez przechodził ciężko. Dawaj jej pić tą pipetką, mój stary koń a też z tego mu teraz podaje plus kaszki, grysiki i jogurty, tyle! Może smoczek smaruj zelem?

reklama
Nafoczka smaruje ale bez efektu. Nie wiem czy to od zębów bo doszło nam pare dni temu żelazo bo ma lekką anemię i tam też pisze że może wystapiś ból brzucha i biegunka. A dziś już kupka luźna więc dramat. Wszystko na raz!!!
Odstawie wszystko i zobaczymy co dalej.

Do góry