reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam dodatni z Franiem, więc od razu mi wpisał dodatni.

Raptusku mój mąż też ciągle mi powtarzał, że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy i pozostaje nam wierzyć. Głowa do góry, oszczędź dzieciom negatywnych emocji.

reklama
Raptusku, trzymam mocno kciuki żeby wszytsko było ok. Bardzo Wam dziewczyny kibicuje i mam nadzieje, ze i mi niedługo sie uda.
Nafoczka- dzieki ze pytasz. Czytam Was regularnie:)
U nas cykl chyba stracony, bo wyjechałam w 14 dniu cyklu i nie wiem czy była owu. Dziwne mam teraz cykle. Chyba przez te leki. Biore leki i chudnę maksymalnie. Czasami podjadam jedna niezdrowa rzecz:) Solone orzeszki. Poprawiaja mi humor na diecie o niskim IG.

Reptus ja traciłam maleństwo przynajmniej raz w tygodniu. Będzie dobrze. Odstaw acard jeśli bierzesz a na wizycie poproś o szew czy passer. Szyjki trzeba pilnować!!!!
Nafoczka to walczymy z pleśniawkami razem!!! Ja od 1,5 tyg bez efektów a tyle darłam buzie. Od dziś kolejny tydzień przed nami na antybiotyku :-(

Raptusku, cieszę się,że z Twoimi maleństwami jest wszystko super ;-) przyjmij to plamienie za objaw ciążowy, jednym rosną piersi, inne wymiotuja, a Ty plamisz :-) a probowalas pić to Acc co Jerzak zaleca? Tylko nie wiem do którego tygodnia można go brać??
Ja dziś też po wizycie, z moim Skarbem wszystko w porządku :-)
A i Dziewczyny, zarówno te będące w ciąży i starające się, szczerze polecam Pasek Św. DOMINIKA i modlitwę do Niego :-) ja wiem, że to też Jego zasługa,że jutro rozpoczynam 15ty Tydzień :-)

Raptusku Apolinko super wieści na nocke! Przydadzą się bo hormony działają i jestem troszkę zdolowana dziś.

A jeśli chodzi o modlitwę to ze swojej strony polecam św Judę, patrona spraw trudnych i beznadziejnych. Tak jak Apolinka ja wierzę, że wstawił się za mną niejednokrotnie :-)

Jestem, jestem widziałam jak o mnie barbinka wspomniała więc potwierdzam :) ciąża ciężka, plamienia krwotok krwiak, mega krótka szyjka leżenie, poród przedwczesny. A Piotruś jest!! Już ma prawie 13 miesięcy i nieźle rozrabia :) ccałuski i jakby co piszcie na priv :) i dziewczyny GLOWA DO GORY!!! Da się!

Załączniki

• DSC_1723.jpg
    DSC_1723.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 62
Raptus skarbie musisz wierzyc wiem ze trudno ja ostania ciaze musialam lezec ze skracajaca sir szyjka w ktorej non stop byly bakterie i antybiotyki nie mogi zalozyc szwa passera itp. W domu 3 latka i musialam ja takze ogarnac. A co u ciebie z zalozeniem szwow sprawdz szyjke wymaz. Moze madz jakies nakterie ktore powoduja skracanie ja tak mialam. A ktwotoki krwawienia mialam do 16 tc

Kwiatuszku oprucz eutyroxu bralam kelp czy jakos tak mialam jodix ale wiecznie nie bylo w aptece

Mnie szczerze mówiąc liczne wpisy dotyczące inofemu, które wyglądają jakby były pisane przez osoby związane z firmą (tak jak ten powyżej), zdecydowanie bardziej do niego zniechęcają niż zachęcają...

Kaira jak zwykle niezastapiona :* jakie mialas tsh?

Beata ja teraz bralam inofem. Kupiłam duze opalowanie i zaszlam po pierwszym cyklu. Nie wiem czy to zasluga inofemu ale w zyciu tak owulacji nie czułam! Jajniki to mnie tak bolaly, ze chidzic nie moglam...

reklama
Do góry