reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy :-) wydaje mi się,że trochę mnie już boli, ale mąż kończy dziś szybciej, wiec chyba podjedziemy na gina, chyba,że do tego czasu całkowicie minie...
Sykatynka, mnie piersi juz wcale nie bolą, bolały może do 7 tygodnia i koniec,nawet jakoś bardzo powiększonych nie mam...także nie stresuj się :-)

reklama
Ja jadłam wczoraj chałkę :-D:-D:-D

Sykatynko ja ostatnio miałam taką migrenę też z wymiotami :baffled: bleee.Co do sikania, to sobie nie wkręcaj bo u ciebie pewnie za wcześnie, ja zaczęłam tak chodzić ,,po nocach" od 4-5 miesiąca ;-) co do piersi, to mnie bolały całe na początku, potem przestawały na kilka dni, następnie bolały same sutki i tak w kółko.

Plastulinko trzymam kciuki za starania!

Apolinko oby przeszło.

Dzięki dziewczyny :) zawsze można na was liczyć :)
Ewa - z gorącą wodą? A ja cały czas z zimną trzymam, moze spróbuję, jaką to ma być mniej więcej temperatura?

No i się zalamalam...nie ma dziś mojego lekarza...:-( pozostaje mi czekać do środy! Dziewczyny zastanawiam się czy może mogę łyknac paracetamol na ten ból krzyża i to promieniowanie od jajnika? Bo nospa nie pomaga...

Pewnie paracetamol łykaj bez stresu.
Na bol głowy ja stosowałam amol do nacierania i owijalam sie w szlafrok (mam z kapturem), kladlam do łóżka i próbowałam zasnąć. Zazwyczaj pomagalo. Jak raz sobie przyłożyłam zimny kompres to bol glowy nasilil się jeszcze bardziej.

Sykatynko ja przykładam najcieplejszą, jaką jestem w stanie wytrzymać. Głowa jest dość wrażliwa, więc bardzo gorącej nie dasz rady przyłożyć. Ale to naprawdę pomaga!

Kinga ja z czystym sumieniem polecam dr. Marcina Wieczorka , na co dzień pracuje w sw. zofii ale prywatnie przyjmuje w przychodni Babca medica obok Arkadii. Anioł nie człowiek, do tego zna sie na leczeniu pr jerzak i malinowskiego, przepisywal mi leki zlecone przez maline,
szczepionki toleruje , ma dużą wiedze na temat mutacji mthfr, a do tego przepisuje claxane ze zniżką.
A w razie cesarki sam ja przeprowadza w św. zofii.
Na prawde do dzisaj jestem w szoku ze jeszcze mozna trafic na takich lekarzy.:-)

Dziewczynki pozdrawiam wszytskie i trzymam mega kciuki, za brzuchatki, starajace sie i mamusie :)))

reklama
Misieje czy ty po tym jak zazaszlas w ciążę chodzilas do prof Jerzak, czy juz tylko do tego lekarza? A na jakiej podstawie wypisał receptę na clexane ze znizka?
Jestem przerażona ilością leków jakie mam zażywać... Kupilam sobie organizerek na leki bo nie dala bym rady inaczej tego ogarnąć.

Do góry