reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie dopiero początek 9 tygodnia, mam schize bo przeszłam dość ciężko te migrene w tym tygodniu, do tego mam wrażenie że mniej mnie piersi bolą no i do tego to plamienie... Na szczęście bylo naprawdę minimalne i raczej takie bardzo jasno brązowe, ale mimo wszystko stres się od razu pojawił. Staram się pocieszac że we wtorek bylo usg i bylo wszystko dobrze, ale już dziś przeplakalam pół dnia...

reklama
Raptus tak, uplawy się zdarzają.
Powiem Wam, że mój gin mówi dziś, że ta moja ciąża to taka dobra, wszystkie wyniki ok, zgagi brak i innych utrudniaczy życia. Odpowiedziałam mu, że tyle przeszłam na początku ciąży,iż teraz może mi już odpuścić stresów.
Ją Was rozumiem, dopóki dziecko nie zacznie się regularnie ruszać to można zeschizowac.

Sykatynka, Raptus, jak ja Was doskonale rozumiem...drze o moją ciążę każdego dnia...i wmawiam sobie ze teraz musi być dobrze,że już wystarczająco wycierpielismy...ale za raz potem dalej się zamartwiam :-(
Kruszka, ale ten Twój Franio kochany :-) mam nadzieję,że każdej z Nas "czekających" będzie dane usłyszeć takiego słowa...
Spokojnego weekendu dziewczyny (#)

Dziewczyny proszę może, któraś coś doradzi, bo już odchodzę od zmysłów: 8.06 dostałam zastrzyk z pregnylu, później był ból i staranka, tydzień temu byłam u gin i on powiedział,że raczej ciąży nie będzie, ale na 100 nie wyklucza - bo trochę za mały estradiol i macica. Od wczoraj mam bóle brzucha trochę mniej niż tak, jak na okres, ale jednak i doszło plamienie tzn śluz podbarwiony krwią, a dziś bardziej brunatny. Dodam, że od poniedziałku biorę luteinę 2*3 i czy to może być od tego, a jak nie to co...kolejne poronienie, mam jeszcze tydzień do okresu, nie wiem co myśleć robić, na razie siedzę i ryczę :(

Malinka a może to zagniezdzenienie? Bo jeśli jeszcze tydzień do ew. @...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na początku też tak pomyślałam, ale ten ból brzucha mnie przeraża, teraz nie boli, ale chyba przy zagnieżdżeniu tak by nie było. Chyba że mój organizm znów walczy :(

Mnie przy tej ciąży dzień przed testem poplamilam na brazowo z bólem aż z krzyża. Ponieważ przestało to następnego dnia test i o to 31 tc. Głowa do góry, jeszcze nic straconego.

Witam w pochmurną niedzielę...
Wstalam rano z dość obfitym plemieniem, a dziś jest ,13 dzień cyklu. Coś mi się zupełnie poprzestawialo.
Przeraża mnie wizja zażywania glucophage. Mam zawroty głowy i biegunke. Czuje się jakby ktoś mnie pobił.
Malinka, ją miałam 2 razy tak bolesną implantacje i lekkie plamienie 8 dni po owu, także może jednak nie wszystko stracone

reklama
cześć dziewczynki ;*
Malinka wiesz, że ja też 8-go dostałam zastrzyk?:-) i powiem Ci, ze brzuch to przez ostatnie dni mnie też naparza nieźle ale na ciąże się nie nastawiam. Jak miałaś 8-go zastrzyk to tak jak ja masz dziś 11/ 12 dpo. Mi pękly trzy pęcharzyki ale dzień za wcześnie na dodatek ratujemy wąskie endo estrofemem.
I tu pytanie do dziewczyn, które miały ESTROFEM, ile sie go bierze i czy przed @ odstawia bo lekarz zapomnial mi powiedzieć ;)

Do góry