reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie, czy mogę się przyłączyć? Dawno podczytuję, ale chyba potrzebuję "grupy wsparcia". Gratuluję mamuśkom i tym przyszłym (z pozytywnym testem). Bez takich " dowodów", że komuś się udało, chyba już straciłabym nadzieję, a tak jeszcze resztki są. Mam wrażenie, że do moich poronień przyczynili się lekarze, którzy bagatelizowali różne rzeczy, bo "mocny zarodek obroniłby się", dali np encorton 1mg, albo 5mg, a chyba potrzebuję wyższej dawki, ale nie mam takiego lekarza... Czy ktoś mógłby mi napisać, kto oprócz Dubrawskiego podaje Intralipid? Z kim z Novum współpracuje Dubrawski - do kogo najlepiej się zapisać?

Kruszka,ale fajny brzusio :-) ja wróciłam od gin, dziś 4t6d póki co niewiele widać na usg, ale jest pęcherzyka idealnych rozmiarów. Za 2 tygodnie kolejna wizyta, a póki co leżenie...
Odebrałam właśnie moja betę, wynik 7500, chyba troszkę za wolno przerasta co? I już ogarnął mnie stres :-(

Ostatnia edycja:
Ja też bym już bety nie robiła
Zresztą ja zawsze robiłam raz, a potem to jesli lekarz kazał. A kazał tylko raz w I ciąży.

Jestem po wizycie, wszystkie wyniki ok :-) Glukoze robię w połowie maja, ech...

Witaj bajda widzę że u Ciebie po szczepieniach wzrosły komórki nk ja miałam tak samo zrezygnowałam ze szczepień profesor proponował wlewy z immunoglobin ale postanowiłam spróbować na żelaznym i się udało ale ja brałam 10 mg encortonu a widzę że Ty miałaś mniejsze dawki jak dla mnie to trochę za mało. Dodam że nie zbijalam nk przed ciążą sterydy od pozytywnego testu

cześć dziewczyny,
Witaj Bajda!
Kruszka śliczny brzusio ;*
Robiłam dziś badania- takie w sumie kontrole przed staraniami i mam pytanie, czy któras z was miała wysoki poziom zelaza (oprócz ciąży). U mnie nikt na to nie zwraca uwagi a mnie to troche głowe zaprzata, wyniki były takie, (201 po ciąży) Być moze jest to skutek diety, bo produkty z niskim IG zawieraja dużo żelaza?
2015-04-23
161
2014-10-02
146
2014-01-15
201
2013-07-17
173
Norma 37-145

i neutofile mam jeszcze podwyższone 7,42 N2,5-5,4

Ostatnia edycja:
reklama