reklama
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Czyt. Poczytam literature :-)Dobra, jak tylko obfoce książę to podesle. Ona mi dużo pomogla. Przynajmniej zadawalam lekarzom odpowiednie pytania i czesto slyszalam "jak sprawdze to odpowiem na nast wizycie".
Nistety nasi ginowie w prostych przypadkach są ok. Tylko jak trzeba coś więcej albo rozkładają łapki, albo wysyłają do kogo innego lub też robią dobra minę, ciągną kase i udaja że jest ok. Przerabiałam to...
enya81
Fanka BB :)
Nafoczko ja też Ci raczej w tym temacie nie pomogę
Iris34
Fanka BB :)
jo-manah poszukam info na ten temat książka jest wielka, ma tylko 1500 stron, więc może to potrwać. Fragmenty na temat nadnerczy miałam zaznaczone, więc z tym poszło łatwiej ;D bo sama dla siebie szukałam. Powiem wam, że oni powinni co nieco z tego kumać, skoro to jest u nich literatura obowiązkowa na studiach ginekologicznych, jak mi powiedział jeden lekarz "jest to ich biblia" a ja ich na takich prostych rzeczach łapałam, że szok... szczególnie lekarzy z kliniki niepłodności, którzy np nie widzieli róznicy pomiędzy duphastonem a luteiną
dziewczyny, napiszcie mi na priva namiary mailowe do siebie to podeślę pliki
Ostatnia edycja:
jo-manah poszukam info na ten temat książka jest wielka, ma tylko 1500 stron, więc może to potrwać. Fragmenty na temat nadnerczy miałam zaznaczone, więc z tym poszło łatwiej ;D bo sama dla siebie szukałam. Powiem wam, że oni powinni co nieco z tego kumać, skoro to jest u nich literatura obowiązkowa na studiach ginekologicznych, jak mi powiedział jeden lekarz "jest to ich biblia" a ja ich na takich prostych rzeczach łapałam, że szok... szczególnie lekarzy z kliniki niepłodności, którzy np nie widzieli róznicy pomiędzy duphastonem a luteiną
cierpliwie poczekam
z nieciekawych wieści ode mnie, to jestem zapisana na USG tarczycy na 05 maja, oby coś wykazało...a jak ktoś chce poczytać fajny artykuł o tarczycy w ciązy, to wrzucam linka. uprzedzam, jest długi i może nudny, ale warto przeczytać cały. To artykuł z czasopisma Endokrynologia Polska, więc ma jakiś sens zapewne http://www.google.com/url?sa=t&rct=...=s3-y3O2ZRiyjvv6mDGLd2A&bvm=bv.91071109,d.bGQ
Ostatnia edycja:
reklama
dominmumin
Zaciekawiona BB
Iris, jeśli mogę prosić to podaj proszę tytuł i autora książki. Z góry dziękuję
Podziel się: