reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobra, jak tylko obfoce książę to podesle. Ona mi dużo pomogla. Przynajmniej zadawalam lekarzom odpowiednie pytania i czesto slyszalam "jak sprawdze to odpowiem na nast wizycie".

reklama
Dobra, jak tylko obfoce książę to podesle. Ona mi dużo pomogla. Przynajmniej zadawalam lekarzom odpowiednie pytania i czesto slyszalam "jak sprawdze to odpowiem na nast wizycie".
Czyt. Poczytam literature :-)
Nistety nasi ginowie w prostych przypadkach są ok. Tylko jak trzeba coś więcej albo rozkładają łapki, albo wysyłają do kogo innego lub też robią dobra minę, ciągną kase i udaja że jest ok. Przerabiałam to...

jo-manah poszukam info na ten temat :) książka jest wielka, ma tylko 1500 stron, więc może to potrwać. Fragmenty na temat nadnerczy miałam zaznaczone, więc z tym poszło łatwiej ;D bo sama dla siebie szukałam. Powiem wam, że oni powinni co nieco z tego kumać, skoro to jest u nich literatura obowiązkowa na studiach ginekologicznych, jak mi powiedział jeden lekarz "jest to ich biblia" a ja ich na takich prostych rzeczach łapałam, że szok... szczególnie lekarzy z kliniki niepłodności, którzy np nie widzieli róznicy pomiędzy duphastonem a luteiną :)

dziewczyny, napiszcie mi na priva namiary mailowe do siebie to podeślę pliki

Ostatnia edycja:
Oooo, a jest jakaś, poza tym, że progesteron w dupku jest syntetyczny? Teraz to i mnie zaciekawiłaś :)

Ostatnia edycja:
jo-manah poszukam info na ten temat :) książka jest wielka, ma tylko 1500 stron, więc może to potrwać. Fragmenty na temat nadnerczy miałam zaznaczone, więc z tym poszło łatwiej ;D bo sama dla siebie szukałam. Powiem wam, że oni powinni co nieco z tego kumać, skoro to jest u nich literatura obowiązkowa na studiach ginekologicznych, jak mi powiedział jeden lekarz "jest to ich biblia" a ja ich na takich prostych rzeczach łapałam, że szok... szczególnie lekarzy z kliniki niepłodności, którzy np nie widzieli róznicy pomiędzy duphastonem a luteiną :)

dziewczyny, napiszcie mi na priva namiary mailowe do siebie to podeślę pliki

cierpliwie poczekam :)

z nieciekawych wieści ode mnie, to jestem zapisana na USG tarczycy na 05 maja, oby coś wykazało...a jak ktoś chce poczytać fajny artykuł o tarczycy w ciązy, to wrzucam linka. uprzedzam, jest długi i może nudny, ale warto przeczytać cały. To artykuł z czasopisma Endokrynologia Polska, więc ma jakiś sens zapewne :) http://www.google.com/url?sa=t&rct=...=s3-y3O2ZRiyjvv6mDGLd2A&bvm=bv.91071109,d.bGQ

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry