reklama
o to do lipca faktycznie macie jeszcze czasu a czasu jakos mi się zdawało, że Alusia przed Ewcia i Iris startuje ale taki problem to nie problem
co do moich komórek NK czekam co mi doktorek powie, komuś trzeba zaufać. Troche o tym czytałam no i faktycznie najlepiej jakby były na poziomie najwyżej 12%
Życzę wam spokojnej i leniwej niedzieli... Przesyłam cieple fluidy i moc nadziei (moja jeździ na rowerze po podwórku) ;-)
co do moich komórek NK czekam co mi doktorek powie, komuś trzeba zaufać. Troche o tym czytałam no i faktycznie najlepiej jakby były na poziomie najwyżej 12%
Życzę wam spokojnej i leniwej niedzieli... Przesyłam cieple fluidy i moc nadziei (moja jeździ na rowerze po podwórku) ;-)
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny witam, podczas mojego cc nie obylo sie bez komplikacji i musialam byc zaintubowana....w ogole cc przesunelo sie ze wzgledu ze mialam wysokie cisnienie i dostawalam pierw leki dozylne.. po tym co powiedzial mi ginek co sie w piatek dzialo na sali operacyjnej i po sali pooperacyjnej to poplakalam sie, do tej pory sie trzese, nastraszylam wszystkich ktorzy byli caly czas zemna w szpitalu, byli klebkiem nerwow... dobrze ze zrobil mi cc w piatek bo nie wiem jakby sie skonczylo dla mnie, dla nas gdyby odbylo sie pozniej..nie moge sie jakos z tego otrzasnac.. jak sie ogarne to wiecej napisze co i jak
27.03. o godzinie 14:07 i 14:12 urodzily sie moje maluszki
Mikolaj w inkubatorze, Zuzia w wozeczku, dopiero od wczoraj przy mnie... Maluszki waza 2560 coreczka i 2400 synek...
27.03. o godzinie 14:07 i 14:12 urodzily sie moje maluszki
Mikolaj w inkubatorze, Zuzia w wozeczku, dopiero od wczoraj przy mnie... Maluszki waza 2560 coreczka i 2400 synek...
K
kaira24
Gość
Ola nabieraj sil i mysl juz tylko pozytywnie. Gratuluje 2 cudow.
maluszki sie pozbieraja i raz dwa do domu wrocicie
maluszki sie pozbieraja i raz dwa do domu wrocicie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Olusia...GRATULACJE!!!!!
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Kobietki doradźcie mi co do suplemantacji przy mutacji MTHFR C677T
Biorę:
Femibion Natal 1
Prewenit Intensiv
Tylko im więcej czytam to utwierdzam się w przekonaniu że źle się suplemetuję
Polecicie coś.
W jakich dawkach i jakie preparat powinnam brać?
Biorę:
Femibion Natal 1
Prewenit Intensiv
Tylko im więcej czytam to utwierdzam się w przekonaniu że źle się suplemetuję
Polecicie coś.
W jakich dawkach i jakie preparat powinnam brać?
reklama
Olusia gratulacje na szczęście wszystko skończyło się dobrze
Iris tez tak miałam im byłam dalej w ciąży tym bardziej się balam
Ja juz w domu dochodze do siebie jest ciężko te szwy tak bola.... No i oczywiście problemy z pokarmem za to mały jest cudowny
Tola na mutacje zwiększony kwas foliowy 5,10.15 mg
Iris tez tak miałam im byłam dalej w ciąży tym bardziej się balam
Ja juz w domu dochodze do siebie jest ciężko te szwy tak bola.... No i oczywiście problemy z pokarmem za to mały jest cudowny
Tola na mutacje zwiększony kwas foliowy 5,10.15 mg
Podziel się: