reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie Dziewczyny!
Za Waszą radą zrobiłam przeciwciała ANA przesiewowe i niestety wynik jest graniczny. Stwierdzono obecność przeciwciał przeciwjądrowych i przeciwcytoplazmatycznych w mianie 1:100 dających obraz świecenia ziarnisty. Co o oznacza? Czy to może być spowodowane moją lekką niedoczynnością tarczycy? Czy mogło to wpłynąć na utratę ciąży? Jak stosuje się leczenie? Do gina idę dopiero za 3 tygodnie. Trochę się stresuję... :(

reklama
Olusia gratuluje! Witajcie bąbelki na świecie!
Trzymam kciuki za Was, jesteście już razem, głowa do góry :-)

Miesiejek dzięki ża info. Dopytam położna jak będę sie z nią w czerwcu widziała.

Misiejku, Jaś śliczny, ja szczepię Ewę 5w1 i jest ok; )
A moja pannica kończy dziś pół roku, jak ten czas leci! I zaczynamy ząbkować, ślina jak z kranu i gryzienie paluszków, już widać że pierwsze idą dolne jedynki: )
A to moja gwiazda;)

Załączniki

• 1427717852330.jpg
    1427717852330.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 58
raptus a moze bable sie wlasnie lokuja w miekkie cialko zeby za 8 mce sie urodzic;)bylam 8 razy w ciazy kochana i kazda ciaza byla inna, a brzuch nie raz mnie bolal. zyxze z calego serca zeby byly pozytywne II.

olusia a jak maluszki Mikus w inkubatorku na wlasnym oddechu? juz bedzie tylko lepiej. i jak masz tylko ochote pisz i nam tu medz jestesmy poto zeby pomagac

Raptus ja byłam "tylko" dwa razy w ciąży, ale pierwszy raz to od początku czułam bóle jak na okres bardzo mocne i w tedy od razu poroniłam :( Drugi raz było inaczej czułam właśnie takie dziwne ciągnięcie - nie skurcze, ale wówczas też poroniłam-puste jajo płodowe. A więc wydaje mi się że Twoje objawy są jak najbardziej ok :) Głowa do góry: ) Dziewczyny jakie piękne skarby macie, tak Wam zazdroszczę :)

GOGAC, OLUSIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olusia
to mamy już 2 ZUZIE :-)
To moja Laleczka :-)CAM02076.jpg

Misiejek
ja też jestem po wizycie u neurologa i zalecone rehabilitacje-słaba lewa strona-właśnie dawanie rączki do tyłu -
w tym tyg idę po skierownie i działamy :-)

Załączniki

• CAM02076.jpg
    CAM02076.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziekuje wam za mile slowa ;-)wiele to dla mnie znaczy, zwlaszcza teraz jak musze sie otrzasnac i wziasc w garsc. Dzis mialam spotkanie z pania psycholog bo moj ginek zauwazyl przygnebienie i bede miala codziennie. Przed chwila bylam u maluszka, musialam go zobaczyc, dotknac, powiedziec do niego pare slow, postalam przy nim. Spal akurat to nie budzilam..

Neli sliczna gwiazdeczka ;-)

Alokin jaki sliczny aniolek ;-)

Kaira juz na wlasnym chociaz ma tlen w inkubatorku. Po cc mial problem z oddychaniem, podlaczony do monitora, mierzona saturacja, tetno itp. I mial podawny tlen..

olusiu najgorsza jest 3 doba po porodzie placze sie o wszystko. chodz do Mikolaja jak najczeciej jesli ZuZia pozwoli on bedzie sie uspakajal jak bedziesz do niego mowic i bedziesz. jeszcE kilka dni i wrocicie do domu.
A jak twoje rr ty mialas problemy z cisnieniem wogole?

reklama
jak pięknie i dzieciaczkowo sie zrobiło- śliczne GWIAZDKI, aż serce ściska jak sie patrzy ;*

ja mam takie pytanko, czy miałyscie badany 17-OH-progesteron? wyszedł mi 2,12 przy normie w pierwszej fazie 0,2-1,3

Do góry