Witam i ja, widzę przebudzenie na forum:-), Truskawka sie odnalazła;-),
widzę że twardziel jesteś jak szczepionki nie bolały
......chyba tylko ja taki mazgaj jestem..
no a co tam Ci w tych wynikach powychodziło ? skrobnij w wolnej chwili..
eh góry -farciarzu , zazdroszcze, jeszcze jak powiesz ze zakopane to sie "zapłacze"
ja dzisiaj byłam w łodzi , ale tylko na tescie i powtórce z badań, wiec maliny nie odwiedzałam..
Enya ja niestety dzisiaj dopiero test:-(, teraz tylko czekanie na wyrok, oczywiscie jestem przekonana, ze tak
szybko u mnie nie pojdzie, obym sie myliła;-)
jak tam samopoczucie ?,
Barbinko doczekałas sie na @ ?, ja dostałam dzisiaj , akurat na wyjazd do łodzi.., prochów nie chciałam brac żeby
nie mącić w badaniach krwi , a brzuch mi tak skrecało ze ledwo człapałam
Lora wypis odebrałam wychodząc ze szpitala a na wynik wycinka czekałam 3 tyg, ale jak dla mnie najważniejsze ze w histeroskopii wyszło Ci ok, ten wycinek nie jest az tak ważny.
Uszy do góry, wiem ze to wszystko rozciaga sie w czasie, kazda z nas chciałaby próbowac jak najszybciej.
Ja tez ma gorsze chwile, np.wczoraj chlipalam cały dzień, ale dzisiaj juz przyjełam postawę że rozpaczaniem nic nie poradzę... ostatnia rzecz jaką możemy teraz zrobić to sie poddac!, jest diagnoza, wiemy z czym walczyc !!
Madzik ja sroki nie piłam, ale w końcu to ziółka , wiem nie powinny szkodzić..
Gogac to dobrzer że prolaktyna ok, trzymam kciuki za reszte badań:-)
Zula a kiedy teraz podejscie do in vitro ?, podziwiam Cie za wytrwałość, trzeba brać z Ciebie przykład
Anias zobaczysz jak czas szybko zleci, Kurpisz na pewno Ci pomoze, ja niestety na Twoje pytanie nic nie podpowiem:-(
może dziewczyny coś wiecej bedą wiedziec..
Enya i Barbinka są naszą skarbnicą wiedzy:-)