reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alokin, u nas trwało to cos koło 1,5-2 mcy, na początku robiła tak rzadko potem bardzo często co mnie niepokoiło i w końcu sama przestała, teraz bardzo rzadko tak robi po siku. Pediatra powiedziała że wiele dzieci tak ma, układ nerwowy jest niedojrzały i różnie reaguje na bodźce, ale to nie znaczy że maluch jest chory, z wiekiem takie rzeczy mijają, oczywiście gdyby wciąż się to utrzymywało to wizyta u neurologa konieczna.

reklama
Neli u nas też zaczeło się od 1-2 razy dziennie do kilku- kilkunastu dziennie teraz. Najczęściej przy jedzeniu ale też przy zabawie. Pójde i zobaczymy. Trwa to już 2 m- ce więc martwię się strasznie :-(

Kochane, wasze kciuki są cudowne :) nie mówiąc o wstawiennictwie nafoczki za które bardzo dziękuję :) maluch ma 6 cm, skakal I machal nozkami jak najety! Z usg ma rozmiar na połowę 13 tygodnia :) no i jutro ostatni dzień pierwszego trymestru i będzie już bezpieczniej :)

Raptusku ja mam doła od początku czerwca i z każdym tygodniem się pogarsza. Nie chciałam Wam smecic, więc się wyplakalam na sierpniowkach.
Lekarz zawsze powie, że za wcześnie, jeśli nie wg książki, a jestem pewna, ze to Twoje bąbelki. Jeśli chodzi i bolesnisc to też miałam. A seks? W I tr zero, potem jak tylko była ochota, a teraz znowu mi się nie chce...

Kruszka to wyplacz sie i nam Skarbie. Moze pomozemy, ja optymizmu mam duze poklady ;-) ale to tylko i wylacznie dzieki mojemu M. a tak naprawde to zaczynam tracic sile i chyba pojade do kuzynki, ona ma synka jako w rodzinie zastepczej- niech mi opowie.

Stykatynka ja wiem ze machal do mnie ;-) Skarbus :-*
Apolikna niech moc bedzie z Toba :-*
Teraz mam luzik w pracy wiec rano odwiedzam Wladze Najwyzsza i pamietem o Was wszystkich, jak zaczynam to prawie litania ;-)

A co do seksiku hmm.. 1 trym nic a potem samo mi sie nie chialo.. nawet sie martwilam czy "kiedykolwiek wroce do normalnosci" ;-)

Ostatnia edycja:
Kruszka, przecież każda z nas oprócz starań i walki o ciążę ma też inne problemy i uważam że to jest idealne miejsce aby się nimi dzielić :) nie wiem czy pomożemy ale może przynajmniej ci ulży :)

Sykatynka gratuluję!
U nas seksik dopiero się zaczął i tak na razie tyko raz :( mąż drzal bardzo o ta ciążę a ja nie mniej. A teraz ciężko mu się przełamać ale jakoś daje radę :)

reklama
Do góry