reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alokin, u nas trwało to cos koło 1,5-2 mcy, na początku robiła tak rzadko potem bardzo często co mnie niepokoiło i w końcu sama przestała, teraz bardzo rzadko tak robi po siku. Pediatra powiedziała że wiele dzieci tak ma, układ nerwowy jest niedojrzały i różnie reaguje na bodźce, ale to nie znaczy że maluch jest chory, z wiekiem takie rzeczy mijają, oczywiście gdyby wciąż się to utrzymywało to wizyta u neurologa konieczna.

reklama
Neli u nas też zaczeło się od 1-2 razy dziennie do kilku- kilkunastu dziennie teraz. Najczęściej przy jedzeniu ale też przy zabawie. Pójde i zobaczymy. Trwa to już 2 m- ce więc martwię się strasznie :-(

Kochane, wasze kciuki są cudowne :) nie mówiąc o wstawiennictwie nafoczki za które bardzo dziękuję :) maluch ma 6 cm, skakal I machal nozkami jak najety! Z usg ma rozmiar na połowę 13 tygodnia :) no i jutro ostatni dzień pierwszego trymestru i będzie już bezpieczniej :)

Raptusku ja mam doła od początku czerwca i z każdym tygodniem się pogarsza. Nie chciałam Wam smecic, więc się wyplakalam na sierpniowkach.
Lekarz zawsze powie, że za wcześnie, jeśli nie wg książki, a jestem pewna, ze to Twoje bąbelki. Jeśli chodzi i bolesnisc to też miałam. A seks? W I tr zero, potem jak tylko była ochota, a teraz znowu mi się nie chce...

Kruszka to wyplacz sie i nam Skarbie. Moze pomozemy, ja optymizmu mam duze poklady ;-) ale to tylko i wylacznie dzieki mojemu M. a tak naprawde to zaczynam tracic sile i chyba pojade do kuzynki, ona ma synka jako w rodzinie zastepczej- niech mi opowie.

Stykatynka ja wiem ze machal do mnie ;-) Skarbus :-*
Apolikna niech moc bedzie z Toba :-*
Teraz mam luzik w pracy wiec rano odwiedzam Wladze Najwyzsza i pamietem o Was wszystkich, jak zaczynam to prawie litania ;-)

A co do seksiku hmm.. 1 trym nic a potem samo mi sie nie chialo.. nawet sie martwilam czy "kiedykolwiek wroce do normalnosci" ;-)

Ostatnia edycja:
Kruszka, przecież każda z nas oprócz starań i walki o ciążę ma też inne problemy i uważam że to jest idealne miejsce aby się nimi dzielić :) nie wiem czy pomożemy ale może przynajmniej ci ulży :)

Sykatynka gratuluję!
U nas seksik dopiero się zaczął i tak na razie tyko raz :( mąż drzal bardzo o ta ciążę a ja nie mniej. A teraz ciężko mu się przełamać ale jakoś daje radę :)

reklama
Do góry