reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sykatynka ja też przyłączam się do trzymających kciuki:) Musi być dobrze tyle kciuków zaciśniętych:) Dawaj znać po wizycie.

reklama
Sykatynka, wspomnialam komu trzeba ;))))

Esperanza powiedz mi prosze czy drożność mialaś z kontrastem? i czy w tym cyklu nie było starań?

Portia i co zapisałaś się do P.?

Czesc kochane, wy mnie zrozumiecie na pewno... Mam jutro usg i już z nerwów chodzę po ścianach... Ostatnie miałam w 9 tc, teraz jest połowa 12.... Niby objawy są nadal, cycki bolą, brzuch ciągnie i urósł, ale wy wiecie, jak to jest, jak się siada na tym fotelu i wpatruje w twarz lekarza żeby wyczytać czy jest ok czy nie.... Boję się bardzo....

Wiemy wiemy

Będzie dobrze &&&&&&&

Satynka będzie dobrze :-)
Misiejek Zuzka ma rehabilitację raz w miesiącu. Uznali że tyle wystarczy. Pokazują jak mam z nią pracować i tyle.
Teraz miałyśmy wizytę u neurologa bo ciągle się otrzepuje jak z zimna. Wysłał nas na eeg- mamy za tydzień i jestem przerażona :-(
Zuzka też mało gada. Pojedyńcze jak baba, tata, papa i czasem mama :-) więcej piszczy :-) Stać nie prędko będzie, na razie pozycja do raczkowania jest non stop tylko wystartować nie umie :-) a z siedzeniem identycznie jak u Ciebie.
Na wszystko przyjdzie czas.

Raptus, ja też tak mam, przede wszystkim przy kichaniu, ale czasem i przy gwałtownym przewroceniu się z boku na bok

Raptus, to pewnie więzadła, macica jest większa i dzidzia swoje waży plus wody, a boli po bokach bardziej czy cały?

Alokin, nie przejmuj się, moja Ewcia też miała etap ciągłego otrzepywania, robiła tak co chwilę i samo minęło, teraz owszem jeszcze się zdarza czasami przy końcówce siku, czytałam że wiele dzieci tak ma gdy robi siku lub kupę;) Nie byłam u neurologa, bo pediatra mnie uspokoiła a poza tym uważam że neurolog u każdego dziecka coś znajdzie, a to napięcie nie takie albo coś innego, wiele dzieci niepotrzebnie jest rehabilitowanych tak na wszelki wypadek... to też słowa lekarki.

reklama
Nafoczka, paczuszke dziś wysłałam, jutro powinna być :-)
Sykatynka, trzymam kciuki &&&&& i czekam na wieści :-)
Raptus, ja też mam nieraz takie bóle, wiec to chyba w miarę normalne...czujesz już Twoje maleństwa? Mnie się wydaje nieraz,że czuję takie smeranie w brzuszku, ale nie wiem czy to to...:|

Do góry