reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja ANA mam ujemne. A NK póki co nie robiłam
Już sama nie wiem jak do tematu podejsć- Encortonu
Pewne jest to że jeszcze wogóle nie brałam Acardu nie brałam. Może ten cały zestaw sprawi że wkońcu się uda.

reklama
U mnie też nic. Skurcze owszem mam, nawet całkiem bolesne, ale nic z nich nie wynika. Wczoraj byłam na koncercie, dzisiaj pół dnia chodziłam po sklepach. Zaparł się i już ;-)

Iris przesyłka dotarła, Tobie, Ewie, Kruszce, Apolince, Raptuskowi, Alusi i oraz mojej wiernej Nutke ogromne DZZIĘKUJE za wsparcie i bezinteresowną troskę!!! ;-)pamiętajcie o mnie ;*

Ostatnia edycja:
Czesc kochane, wy mnie zrozumiecie na pewno... Mam jutro usg i już z nerwów chodzę po ścianach... Ostatnie miałam w 9 tc, teraz jest połowa 12.... Niby objawy są nadal, cycki bolą, brzuch ciągnie i urósł, ale wy wiecie, jak to jest, jak się siada na tym fotelu i wpatruje w twarz lekarza żeby wyczytać czy jest ok czy nie.... Boję się bardzo....

Sykatynka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wspomne o Tobie Najwyższemu! bedzie dobrze...

reklama
Do góry