Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Żaden z ginów co się u nich leczyłam nie dał mi Fraxi. Drugi gin dał mi Dexametason, ale ciązy brak.Tola- acard działa na żyły płytkie, a heparyna głębokie. Razem jak je bierzesz jest dużo lepsze działanie heparyny, z tego co kiedyś czytałam, były prowadzone badania. Ale może któraś z dziewczyn coś jeszcze podpowie. Przy acardzie jest lepsze ukrwienie, krew tak szybko nie skrzepnie. Mi immunolog powiedział przy mutacji że konieczne jest włączenie heparyny przy kolejnym podejściu, jak powiedziałam o 3 wcześniejszych stratach i bez heparyny zrobił dziwną minę, lecz nie skomentował, nie musiał wszystko już wiedzieliśmy!!
Co do encortonu myślę że spokojnie ok.
W klinice przy ivf miałam przy 2 transferach encorton i fragmin- brak ciązy.(zarodki świeże i crio)
3 transfer -świeże zarodki na fragminie- biochemiczna
Naturals niestety brak leków...
Teraz podchodzę do crio. Dr dał mi wybór czy działamy na encortonie. Czy zgłębiam immunologie i ewentualne wlewy i szczepionki.
Póki co zdecydowana jestem na encorton oraz Acard(ktorego nie brałam wczesniej-zasugerowany Dr i sie zgodził)i fragmin. niech sie dzieje wola nieba...
Ana ujemne, zespól antyfosfolipidowy- ujemny, z mutacji tylko C677T. ureaplasma wyleczona. kariotypy ok.
Ewentualnie badania od Dr S z krakowa i ewentualne leczenie.
Póki co działamy. Ewentualna 3 procedura ivf i adopcja. W tym ostatnim już też działamy.
Chcemy obdarować dzieciątko nasza miłością. Mam nadzieję że się uda, a jaką droga do nas przybędzie. Czas pokaże.
Ostatnia edycja: