reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ewa miejmy nadzieje, czekamy zatem czy Olusia sie odezwie.

Raptus 15 brałam do 12 tyg, chociaz według jerzak miałam brac od początku 5mg, sama sobie zwiększyłam,
po 3 miesiącach brałam do konca ciazy 5mg i cała ciaze femibion.

Reszta Dziewczyny gdzieś nam zaginela :(
Madzia hop hop , Ty juz chyba tez końcówka :) ?
Gosia jak starania ??

Truskawka,Pietrucha jesli jeszcze czytac, buziaki dla Was

reklama
Dziewczyny, czy któraś mogłaby poratować mnie kilkoma ampułkami clexane 0,4? Mogę odkupić lub wymienić na luteinę lub suplementy b6, b12, kwasu foliowego z USA. Moja gin źle wypisała mi receptę i wyjechała na urlop :-(

u nas po wizycie raczej wszystko ok. Ciężko mi stwierdzić w 100 %, bo tym razem nie trafiliśmy na specjalistę od usg, tylko na panią, która go zastępowała ze specjalizacją pediatria… moim zdaniem, nie powinna go zastępować. Młoda jest już bardzo nisko i trochę po skosie. Podobno przepływy dobre, ale tym razem jej rozmiar i waga odbiegały w dół od wieku ciąży… i nie wiem czy się martwić czy zrzucić to na brak umiejętności osoby obsługującej sprzęt? dodatkowo, badania były robione na innym sprzęcie niż poprzednio, czy stąd też mogły te odchylenia wyniknąć? nie chce się martwić, Młoda wymiarami zazwyczaj wyprzedzała termin o 1 tydzień tym razem jest do tyłu o 5 dni? A przecież przez ostatnie 2 tyg mój brzuszek znacznie się powiększył. AFI jest na tym samym poziomie co było czyli 12. Waga Młodej to 3125 g.
Lekarz już zapomniał o tym, że chciał mnie wsadzić do szpitala :D kazał dużo chodzić i tak dalej
:-) mąż już wrócił, więc zaczniemy w końcu "tak dalej" ;-)
Dziś męczą mnie mdłości i jestem jakaś taka wypluta, też tak macie?

Truskawko dziękuję za chęć pomocy, mąż mi jednak kupił za pełną cenę, bo okazało się, że do poniedziałku i tak mi nie wystarczy i muszę kupić bez zniżki. Przepraszam za zamieszanie.

Iris ja byłam w środę na ktg i usg i Mały różnił się wymiarami o niecałe 3 tygodnie, a w sobotę 4 dni wcześniej wychodziło 5 tygodni różnicy. Pocieszałyście mnie wtedy niedoskonałością pomiaru i okazało się to prawdą, więc na pewno nie musisz się martwić :*

Ostatnia edycja:
A ja dziewczyny trochę z innej beczki. Po zrobieniu krzywej cukrowej wyszły mi takie wyniki: na czczo 85, po godzinie 121, po dwóch 181. No i ten ostatni wynik mnie przeraża...

reklama
Do góry