reklama
G
gość 94049
Gość
Sykstynko stosuje dietę cukrzycowa po tym jak miałam za wysoka insulinę po obciążeniu. Czyli już jak się staraliśmy, no i cała ciążę. Oczywiście grzesze, bo jak wytrzymać, ale na ogół się udaje. Aha no i w I trymestrze w ogóle odrzuciło mnie od zdrowego jedzenia, albo bułka biała z szynką albo jajecznica. Na nic zdrowego nie mogłam patrzeć. Na szczęście przeszło.
sykatynka
Fanka BB :)
Kruszka, ale miałaś ukladana dietę przez dietetyka czy sama sobie ukladalas posiłki? Ja też staram się jeść tak, żeby było dobrze dla mojej insuliny, ale nie wiem czy dobra dietę mam.... Napisalabys co jesz czego nie jesz? Albo masz może coś rozpisane to bym się "podpiela"
G
gość 94049
Gość
W ciąży zamówiłam i dietetyczki. Ułożona pod mój stan zdrowia, choroby i alergie.
Prześlij mu maila to wieczorem wyśle Ci przykładowy jadłospis na 2 tyg.
Prześlij mu maila to wieczorem wyśle Ci przykładowy jadłospis na 2 tyg.
barbinka13
Fanka BB :)
Sykatynko gratulacje szczere!!!!!
Ech dziewczyny, trochę sie załamałam to miał byc nasz pierwszy cykl starań a od 10 dni mam okres. Zawsze trwał u mnie 5 dni a nagle 10 teoretycznie ostatnie 3 dni sa bardzo słabe ale nigdy tak nie miałam dzis wieczorem zapisałam sie do gina ale przykro mi bo cos czuje ze kolejny cykl stracony
malinka2914
Zaciekawiona BB
Dziewczyny pomarudze troche, kolezanka z pracy jest w ciazy i tak jej zazdroszcze wszyscy dookola zachodza, rodza i tylko ja taka "wyjatkowa" jestem wyc mi sie chce i zyc odechciewa
reklama
G
gość 94049
Gość
Kinga a dlaczego stracony? Nie martw się na zapas. Ja bym tego tak nie postrzegała. Daj znać co Ci powiedział lekarz.
Malinka.... Skąd my to znamy. Kilka tygodni przed tym jak zaszlam w ciążę z Franiem wpadkę zaliczyła koleżanka M z pracy. Ach jakie to dla mnie było niesprawiedliwe... To i tak jedna z wieluciąż dookoła była. W końcu jestem w wieku rozrodczym, czego tu się spodziewać. Ale w serduszku ciężko.
Tobie też się uda :-)
Malinka.... Skąd my to znamy. Kilka tygodni przed tym jak zaszlam w ciążę z Franiem wpadkę zaliczyła koleżanka M z pracy. Ach jakie to dla mnie było niesprawiedliwe... To i tak jedna z wieluciąż dookoła była. W końcu jestem w wieku rozrodczym, czego tu się spodziewać. Ale w serduszku ciężko.
Tobie też się uda :-)
Podziel się: