reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Sykstynko stosuje dietę cukrzycowa po tym jak miałam za wysoka insulinę po obciążeniu. Czyli już jak się staraliśmy, no i cała ciążę. Oczywiście grzesze, bo jak wytrzymać, ale na ogół się udaje. Aha no i w I trymestrze w ogóle odrzuciło mnie od zdrowego jedzenia, albo bułka biała z szynką albo jajecznica. Na nic zdrowego nie mogłam patrzeć. Na szczęście przeszło.

Kruszka, ale miałaś ukladana dietę przez dietetyka czy sama sobie ukladalas posiłki? Ja też staram się jeść tak, żeby było dobrze dla mojej insuliny, ale nie wiem czy dobra dietę mam.... Napisalabys co jesz czego nie jesz? Albo masz może coś rozpisane to bym się "podpiela"

W ciąży zamówiłam i dietetyczki. Ułożona pod mój stan zdrowia, choroby i alergie.
Prześlij mu maila to wieczorem wyśle Ci przykładowy jadłospis na 2 tyg.

Eeeee... dziewczyny mam betę 351... a dziś dopiero 9 dpt... nie wiem co o tym myśleć, czy to nie za dużo....
Kruszka, dziękuję, zaraz prześlę Ci maila na priv :)

Sykatynka piekna beta i nie stresuj się tym ze nie jest malutka ;) ja w 11 dpo (tak okolo) mialam w obecnej ciazy ponad 600 :) Gratuluję ładnego przyrostu :)

Ech dziewczyny, trochę sie załamałam:( to miał byc nasz pierwszy cykl starań a od 10 dni mam okres. Zawsze trwał u mnie 5 dni a nagle 10 teoretycznie ostatnie 3 dni sa bardzo słabe ale nigdy tak nie miałam:( dzis wieczorem zapisałam sie do gina ale przykro mi bo cos czuje ze kolejny cykl stracony:(

Dziewczyny pomarudze troche, kolezanka z pracy jest w ciazy i tak jej zazdroszcze :( wszyscy dookola zachodza, rodza i tylko ja taka "wyjatkowa" jestem :( wyc mi sie chce i zyc odechciewa :(

reklama
Kinga a dlaczego stracony? Nie martw się na zapas. Ja bym tego tak nie postrzegała. Daj znać co Ci powiedział lekarz.

Malinka.... Skąd my to znamy. Kilka tygodni przed tym jak zaszlam w ciążę z Franiem wpadkę zaliczyła koleżanka M z pracy. Ach jakie to dla mnie było niesprawiedliwe... To i tak jedna z wieluciąż dookoła była. W końcu jestem w wieku rozrodczym, czego tu się spodziewać. Ale w serduszku ciężko.
Tobie też się uda :-)

Do góry