Czyli nic z tego. No nic to czekam na wizyty u Pani dr.Kochane powiedzie czy wszystko jest ok czy nie bardzo.
Dziękuje z góry.
Pozdrawia
reklama
Jestem z Łodzi. Lekarz, który zajmował się mną w trakcie obu ciąż wypisał mi skierowanie do profesora Malinowskiego, jednak koszty leczenia mnie teoche przerażają. Narazie zapisałam siebie wraz z partnerem na wizytę w poradni diagnostyki i leczenia niepłodności (Centrum Zdrowia Matki Polki) może tam nas jeszcze przebadają i znajdzie się inny sposób.Nie znam juz obecnych cen, ale ogólnie leczenie, badania u Malinowskiego są chyba najdroższe. Na to wszystko będziesz potrzebować kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt tysięcy.
na wstępnie jest już badań na kilka ładnych tysięcy.
Jednak jest też on ginekologiem, więc obejmuje "opieką" całościowo. Bo np doc.Paśnik jest "tylko" immunologiem.
A skąd jesteś? Może najpierw jakis inny lekarz i nie koniecznie szczepienie limfocytami?
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam za sobą 3 poronienia, wykryto u mnie obecność wariantu c,677C>T MTHFR układ homozygotyczny, dodatkowo poziom allo-MLR jest suboptymalny. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, najlepiej z podkarpacia (ale nie koniecznie), który specjalizuje się w poronieniach nawykowych i później poprowadzi ciążę jak już się uda, bo od listopada się staramy i na razie bez rezultatu. Z góry dziękuję.
aspekt
Fanka BB :)
Najbliżej kojarzy mi się Tarnów dr Przybycien, ale być może lepiej wyprawić się do KrakowaCześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam za sobą 3 poronienia, wykryto u mnie obecność wariantu c,677C>T MTHFR układ homozygotyczny, dodatkowo poziom allo-MLR jest suboptymalny. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, najlepiej z podkarpacia (ale nie koniecznie), który specjalizuje się w poronieniach nawykowych i później poprowadzi ciążę jak już się uda, bo od listopada się staramy i na razie bez rezultatu. Z góry dziękuję.
aspekt
Fanka BB :)
Z naprotechnologow widzę dr Ulman Rzeszów i dr Burek Nisko. Na forum chyba nikt o nich nie pisał.Z tego co czytałam to Przybicień teraz przyjmuje tylko i wyłącznie pacjentki zdecydowane na in vitro i nie prowadzi ciąż..
Cześć Czy mogłabyś napisać coś o wizycie u Pani dr Janosz? Jestem po 3 stratach i też jestem umówiona na wizytę, a widzę, że Ty już prawdopodobnie po wizycie.Umówiłam się do Pani dr. Janosz na 25 lutego. Bardzo dziękuje za informacje.
reklama
cześćCześć Czy mogłabyś napisać coś o wizycie u Pani dr Janosz? Jestem po 3 stratach i też jestem umówiona na wizytę, a widzę, że Ty już prawdopodobnie po wizycie.
Tak już po, zalecono nam badania Trombofillia, immunofenotym oraz Mąż rozszerzone badania nasienna.
Wszystko zrobiliśmy i wysłałam badania do Pani dr.
Pani dr. odpisała i kazała umówić się na wizytę w celu dalszego postępowania.
Powiem że dała nam nadzieje i walczymy dalej.
Kiedy masz wyznaczoną wizytę?
Podziel się: