reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To teraz tylko duuuuzo wiary w to że będzie dobrze a od nas dużo &&&&&na poczatek! To był cykl symulowany czy crio? dostałaś ovitrelle? Kiedy następna weryfikacja?

To było crio, nie brałam ovitrelle ani nic innego na pęknięcie, powtórzę betę pojutrze a 26 w dzień matki mam wizytę ale nie wiem czy coś będzie już widać... Cieszę się i boję jednocześnie ale muszę wierzyć, że tym razem się uda :) dzięki za &&&&&&&, na pewno się przydadzą!

Jak nie bralas to masz bardzo ladna betę ;) 26 mozesz jeszcze nic nie zobaczyc więc sie nie stresuj! Sam pecherzyk ciazowy moze a nie musi pojawic sie przy becie powyzej 1000 ;) tak ze teraz duuzo spokoju Ci życzę :)

Raptus - te które napisałam na poprzedniej stronie ... Dalsze zalecenia pewnie poznam we wtorek (jeśli wszystko będzie ok) bo mam weryfikacje 14 dpt

reklama
Dziewczyny.... Chyba się udało.... Dziś 7 dpt a beta 88... :) no i teraz się zacznie stres... Chcę się skonsultować z kimś a propos tych nk , sterydy i insuliny i zastanawiam się czy lepiej do wojtowicza czy do jerzak...?

Gratulacje i trzymam kciuki z całych sił :-) Co do insuliny, to specem jest typowo prof Jerzak i ona też każe stosować metforminę w ciąży, ale za to dr Wójtowicz zleca wlewy z Interlipidu na Nk i nie tylko, zatem nie wiem którego z lekarzy powinnaś wybrać, bo oboje są przydatni w Twoim przypadku.
A co do wyników insuliny, to mi też ta cholera skacze po godz. prawie na 100, a po dwóch spada do 50, więc chyba mam podobnie jak Ty. A mogę zapytać czy mialaś problemy z zajściem w ciażę, czy również z jej utrzymaniem? I czemu crio, skąd decyzja o in vitro?

Do góry