Tak w Łodzi. Jeden 850 zł. Ja mam zlecone 3W Łodzi tak ? Napisz jaki jest koszt mniej więcej bo musze sie przygotowac.A Ty juz wiesz ile bedziesz miala szczepien ?
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
No nie odważyła bym się aż tak szybko odstawić. Będę coś kabinowac co się da.. Nie wiem czemu on tak szybko chce odstawiać trochę też przez covida pewnie..Mhhh 10+5 o mój Boże Malinowski odstawia w 16 tygodniu a ja na własną rękę w 20 tygodniu. Ja bym nie odstawiła tak szybko ale nie namawiam sugeruje i owszem. Chodzisz jeszcze do gin albo do rodzinnej uderz pokaż kartę ciąży że bierzesz i nie masz leków a wizytę z powodu korony odwołali . Trzeba kombinować bo my to na prawdę jesteśmy " specjalnej troski"
szkala
Jak juz pisałam ja u Maliny zacznę z,nieoszacowane dawka przy 11 + 6 z owulacji po 5 mg, ale jak długo to potrwa dowiem się przed Świetami,No nie odważyła bym się aż tak szybko odstawić. Będę coś kabinowac co się da.. Nie wiem czemu on tak szybko chce odstawiać trochę też przez covida pewnie..
Tak. Spokojnie. Nie zaszkodzi.Dsiewczyny zdarzylo sie ktorejs z Was wziac za duza dawke acardu?
Kiedy masz tę wizytę?Tak Encorton to sterydy.Ja szczepień nie miałam.Dopiero zaczynam badania w kierunku immunologi.Jade do lekarza na konsultacje.Chyba do tego samego co Ty (Wrocław A.Banach)Chce zobaczyć co mi zaproponuje.Sama jestem ciekawa tej wizyty.A Ty szczepienia już miałaś tak ?
Ja jutro.
reklama
kasiula222
Mnie dziewczyny coś chycilo słaba jestem trochę plecy bolą głowa.. Pewnie covid.. Zawsze coś.. Chyba nie da się tego uniknąć bo uważałam... Rano wzięłam pół paracetamolu to trochę lepiej się poczułam... Ale nie chce się faszerowac
Podziel się: