reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak, tak Kruszko widziakam i dziękuję, ale miałam nadzieję,że ktos jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami :-)
A jak Ty się czujesz? Masz jeszcze mdłości? Czy już przeszły?

Mdłości od rana do wieczora, ciągła senność,odrzut od zdrowego jedzenia i słodyczy, przez tydzień problem z zoladkiem. No i UU, ale to mam do dzisiaj
Dla porównania z Franiem mdłości miałam przez dwa dni i UU nie pamiętam, chyba tylko sutki miałam wrażliwe.
Oczywiście klucia jajnika, kłucie w pochwie, miałam i w tej i w tej.

Raptus przecież napisałam jak dwie różne ciążę miałam. Moja koleżanka kompletnie nic nie ma. Jak mi w 8 tc powiedziała, że już nawet nie jest senna to po cichu zaczęłam się martwić. I co? Już 25 tc :-)

Raptusku, mnie wymioty męczą od ponad tygodnia, zazwyczaj raz dziennie pawika strzele, zazwyczaj wieczorem...jednego dnia nie wymiotowalam i już zaczęłam się stresować, wiec lepiej jest tak jak Ty masz- bez objawów i nie trzeba się martwić czy ustana. Przecież są ciążę kompletnie bezobjawowe, wiec bądź spokojna :-)

Raptus ja mialam wymioty i mdlosci od 8tc i bardzo dlugo... myslalam ze sie przekrece..

reklama
Raptus, przed ostatnią wizyta też tak myślałaś, a zzobaczyłas 2 piękne serduszka :-) bądź dobrej myśli, ja wierzę,że wszystko u Ciebie jest ok :-)

Do góry