reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Raptus bez dwóch zdań słuchaj lekarza, leżakować to leżakować, jakoś się przyzwyczaisz, a szkoda byłoby czegoś zaniedbać.

reklama
Dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow i uslyszenia serduszka !!;-)

Tola wiesz jakie to badania ta dziewczyna musiala zrobic?;-)

Raptus ja polowe ciazy jak nie wiecej lezalam... musialam... !! pierw krawienia, potem skracajaca sie szyjka itp... !! l4 mialam od razu po transferze...;-)

Zula wiesz duzo mi pomaga mama i moj, a na impreze poszlam bo musialam wyjsc do ludzi i odstresowac sie, spotkalam sie z kolezankami z pracy, bylo milo i wesolo, pobawilam sie, pojadlam, posmialam itp...mamy fajne zdjecia z imprezy, od razu lepiej sie poczulam...chociaz nie ukrywam bylam zmeczona ale jakos sie zmobilizowalam i nie zaluje!;-)

Raptusku, ja cały czas leżę, ale od wczoraj wieczora jakoś dziwnie się Czuję... Mam jakby klucia w podbrzuszu i jakby w samej pochwie, czy to normalne?? Znów kolejne długie 2 tygodnie przede mną...

Dziewczyny ja miałam bardzo napięty brzuch tzn.bardzo wzdęty.Ciągną mnie pachwiny i też mam czasami bóle w kroczu,takie jakby kłucia.Boli mnie czasami też kość ogonowa.Jeżeli nie są to skurcze i nie mają charakteru ciągłego to raczej związane jest to z więzadłami i rozrastającą się macicą.Mnie jeżeli czuję jakieś kłucia to są one po bokach brzucha, bliżej pachwin.Jak mnie coś bardziej ciągnie to biorę no-spę i magnez.

kochane moje zakropkowane siostry... ;-) nie wiem czy wam to pomoże, ale może dobrze, ze wiecie, że cos sie dzieje. Ja w trzech ostatnich ciążach nie miałam zadnych złych obiawów, nie bolało, nie napinało, cyce były pobolewające- za każdym razem pełna radości i spokoju szłam po "wyrok", bez plamień, bez świadomości tego co usłyszę bo wiedziałam, ze "jest dobrze". Wytrzymacie to, choc wiem, że sie boicie ale może akurat dobrego złe początki.. :tak:

PS ja bym z pewnością brała L4 zeby sobie potem nie wytykać, dobrze sie czułam i nie brałam a potem "MATKO BOSKA..."

Ostatnia edycja:
Ja też mialam klucia. Czasem balam się usiasc czy wstac z kanapy. Ale stres nie pomoże! Dziewczęta duzo magnezu (ja biorę do 6 dziennie), wizualizacja przyszłego malenstwa usmiechajacego się słodko i jeszcze wiecej wiary. I meliske zaparzyc sobie.

Ja miałam okresowe na początku ciąży. Do teraz je mam, tyle, że silniejsze. A magnezów biorę 20/dobę a i tak mam ledwo w normie :-D

Ostatnia edycja:
Badał i nic niepokojącego nie znajdował. Miałam furę lutki i duphastonu a i tak bolało. Tak mu wyłam, że stracę dziecko, że pozwolił mi zwiększyć dawkę metypredu do 3 tabletek, tak bardziej na psychikę niż z konieczności.
Biorę Magnokal i magne b6 max.

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam bolesci brzucha... bralam magnez i nospe... czesto tez mialam w kroplowce jak ladowalam w szpitalu...

reklama
Dziewczyny, ponawiam pytanie odnośnie glukophage?? Do którego tygodnia go brałyscie?? Kiedy go odstawić?

Do góry