reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow i uslyszenia serduszka !!;-)
Tola wiesz jakie to badania ta dziewczyna musiala zrobic?;-)
Raptus ja polowe ciazy jak nie wiecej lezalam... musialam... !! pierw krawienia, potem skracajaca sie szyjka itp... !! l4 mialam od razu po transferze...;-)
Zula wiesz duzo mi pomaga mama i moj, a na impreze poszlam bo musialam wyjsc do ludzi i odstresowac sie, spotkalam sie z kolezankami z pracy, bylo milo i wesolo, pobawilam sie, pojadlam, posmialam itp...mamy fajne zdjecia z imprezy, od razu lepiej sie poczulam...chociaz nie ukrywam bylam zmeczona ale jakos sie zmobilizowalam i nie zaluje!;-)
Tola wiesz jakie to badania ta dziewczyna musiala zrobic?;-)
Raptus ja polowe ciazy jak nie wiecej lezalam... musialam... !! pierw krawienia, potem skracajaca sie szyjka itp... !! l4 mialam od razu po transferze...;-)
Zula wiesz duzo mi pomaga mama i moj, a na impreze poszlam bo musialam wyjsc do ludzi i odstresowac sie, spotkalam sie z kolezankami z pracy, bylo milo i wesolo, pobawilam sie, pojadlam, posmialam itp...mamy fajne zdjecia z imprezy, od razu lepiej sie poczulam...chociaz nie ukrywam bylam zmeczona ale jakos sie zmobilizowalam i nie zaluje!;-)
M
Magda82...
Gość
Dziewczyny ja miałam bardzo napięty brzuch tzn.bardzo wzdęty.Ciągną mnie pachwiny i też mam czasami bóle w kroczu,takie jakby kłucia.Boli mnie czasami też kość ogonowa.Jeżeli nie są to skurcze i nie mają charakteru ciągłego to raczej związane jest to z więzadłami i rozrastającą się macicą.Mnie jeżeli czuję jakieś kłucia to są one po bokach brzucha, bliżej pachwin.Jak mnie coś bardziej ciągnie to biorę no-spę i magnez.
kochane moje zakropkowane siostry... ;-) nie wiem czy wam to pomoże, ale może dobrze, ze wiecie, że cos sie dzieje. Ja w trzech ostatnich ciążach nie miałam zadnych złych obiawów, nie bolało, nie napinało, cyce były pobolewające- za każdym razem pełna radości i spokoju szłam po "wyrok", bez plamień, bez świadomości tego co usłyszę bo wiedziałam, ze "jest dobrze". Wytrzymacie to, choc wiem, że sie boicie ale może akurat dobrego złe początki..
PS ja bym z pewnością brała L4 zeby sobie potem nie wytykać, dobrze sie czułam i nie brałam a potem "MATKO BOSKA..."
PS ja bym z pewnością brała L4 zeby sobie potem nie wytykać, dobrze sie czułam i nie brałam a potem "MATKO BOSKA..."
Ostatnia edycja:
Iris34
Fanka BB :)
Ja też mialam klucia. Czasem balam się usiasc czy wstac z kanapy. Ale stres nie pomoże! Dziewczęta duzo magnezu (ja biorę do 6 dziennie), wizualizacja przyszłego malenstwa usmiechajacego się słodko i jeszcze wiecej wiary. I meliske zaparzyc sobie.
Badał i nic niepokojącego nie znajdował. Miałam furę lutki i duphastonu a i tak bolało. Tak mu wyłam, że stracę dziecko, że pozwolił mi zwiększyć dawkę metypredu do 3 tabletek, tak bardziej na psychikę niż z konieczności.
Biorę Magnokal i magne b6 max.
Biorę Magnokal i magne b6 max.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja tez mialam bolesci brzucha... bralam magnez i nospe... czesto tez mialam w kroplowce jak ladowalam w szpitalu...
reklama
Podziel się: