reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane mam do Was prośbe.
Poradźcie o co mam pytac tego immunologa na wizycie
Jakie badania zrobić przed żeby 2 x nie jeździć? Co może zlecić?
Mamy córę. Zaciążyłam po Clo i Lutce, Bromcu oraz Laparoskopii
Teraz te 2 biochemiczne ciaze-jedna po ivf i naturalsie
Genetyk zalecała Acard i Fraxi przy cyklach. Zawsze miałam po transferze Fragmin
Mutacje mam C677T i teraz ta Ureaplasma

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny!!! Widziałam serduszko!!!! Pierwszy raz w życiu!!!!! Aż się wyruszyłam ;-) a puls miałam 135!!! Achhhh...na razie ciąża starsza o tydzień, ale chyba lepiej starsza niż młodsza, co nie?
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuka!! Następna wizyta za 2 tygodnie, także kolejne długie 2 tygodnie przed nami, ale damy radę ;-)
Mam pytanie o glukophage, mój doktorek powiedział,że wolałby żebym go już nie brała, bo w ciąży nie bardzo go można brać, i teraz sama nie wiem co robi? Do którego tyg Wy go bbrałyscie?
Domi, ale się cieszę!!! Idziemy lep w lep ;-)
partia, bóle piersi też świadczą o ciąży, także jeszcze nic straconego :-)

Dziękuję jeszcze raz za wsparcie!! Wiele to dla mnie Znaczy :-*

Apolinko tak sie cieszę :-D serdecznie gratuluje!

ja brałam metformax. Do 12 tc zalecił gin. Wcześniej mówił, ze będę brać do 20 tc, ale ponieważ trzymam dietę to moge odstawić wcześniej. Brałam do 20 jednak, ale pol tabletki. Nic mu nie mówiłam.

jeli chodzi o UU to mnie bolały tylko w ciazy, szczególnie sutki. A w tej ciazy bolą bardzo, nawet z Franiem tak nie miałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Raptus, mnie prawie wcale nie bolą, tylko w nocy,a też nie jakoś mocno, za to teraz lekko podbrzusze daje o sobie znać, a jak sobie pomyślę,że pawika dziś nie puszcze to chyba też zejdę na zawal... ale musimy być dobrej myśli :-)

Mnie doktor wysłał od razu na zwolnienie i jestem na nim nadal.Też mnie nosiło zwłaszcza,że pierwsze tygodnie praktycznie cały czas leżałam.

Raptus ja musiałam leżeć plackiem do 12 tyg. Mialam krwiaka i lekarz pozwolil mi wstawać tylko do łazienki. A pozniej powoli wracałam do życia. Teraz juz normalnie funkcjonuje (bez przesady) ale do pracy nie wracam z powodu szkodliwosci zawodu.

reklama
Do góry