reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Chodzi mi o to ile miałaś seri szczepień ?
Bo ja miałam 1 serie i teraz co 2 miesiące doszczepienie ! Jeszcze nie jestem w ciąży . Dlatego się pytam czy miałaś doszczepianie nie będąc jeszcze w ciąży ?!
Jestem na etapie starań . Miałam już serie szczepień i teraz co 2 miesiące mam doszczepianie dopóki nie zajdę .

Chodzi mi o to ile miałaś seri szczepień ?
Bo ja miałam 1 serie i teraz co 2 miesiące doszczepienie ! Jeszcze nie jestem w ciąży . Dlatego się pytam czy miałaś doszczepianie nie będąc jeszcze w ciąży ?!
Jestem na etapie starań . Miałam już serie szczepień i teraz co 2 miesiące mam doszczepianie dopóki nie zajdę .
To normalne, każdej dziewczynie Profesor tak zaleca, bo allo mlr nie utrzymuje się na stałym poziomie, tylko później się obniża. Ja miałam akurat zapłodnienie im vitro po 4 szczepieniach, udane i później w ciąży 2 razy doszczepienie.

@dagmarie25 Mamusiu co słychać? Jak Ci mija życie z synkiem, radzicie sobie? 😊
Czas leci mój noworodzio zaraz będzie niemowlakiem 🙉 w czwartek będzie miał miesiąc :) jest cudowny. Chociaż bywa ciężko to już nie pamiętam jak było bez niego... z mężem jesteśmy zmęczeni ale zakochani w naszym stworku. A jak u Ciebie kochana? Który tc aktualnie? I jak sie czujesz ? :)

Czas leci mój noworodzio zaraz będzie niemowlakiem 🙉 w czwartek będzie miał miesiąc :) jest cudowny. Chociaż bywa ciężko to już nie pamiętam jak było bez niego... z mężem jesteśmy zmęczeni ale zakochani w naszym stworku. A jak u Ciebie kochana? Który tc aktualnie? I jak sie czujesz ? :)
Jejku, wzruszają mnie takie opisy wiedząc, że już niedługo też to będę przeżywać 😊
U nas aktualnie 29Tc, zaczęłam 7 miesiąc i już trochę się stresuje, że jeszcze tyle rzeczy nieogarnięte, tym bardziej że na wątku sierpniowe mamusie jeden synek pospieszył się na świat i już wczoraj postanowił opuścić brzuszek mamy 😳
Ja się czuję póki co bardzo dobrze, w zasadzie jak przez całą ciążę zero dolegliwości, raz miałam nieprzyjemną zgagę i dwa razy skurcze w łydce, ale zmieniłam magnez na inny i jest lepiej :) choć domyślam się że 8 i 9 miesiąc będą trudne.
Pewnie też będę miała cesarkę ze względu na cukrzycę ciążową, bo nie mogę czekać do 40 tygodnia, no i nie ukrywam, że liczę na możliwość odwiedzin męża po porodzie, ale do połowy sierpnia jeszcze trochę czasu więc zobaczymy jak to wtedy będzie 🙂

Ja rozumie , że profesor tak zleca ;) ale ja chciałam wiedzieć czy tylko katka długo zachodzę ! Teraz 10 czerwca będę miała 5 szczepionkę !

reklama
Dziewczyny mam pytanie- synek ma rumień zakaźny - jesteśmy w trakcie starań. Czy mogę się zarazić- od tyg ma wyysypke.

Do góry