A jak tam twoje starania ?@magda1208 Magda a ile małaś odszczepień ? Bo ja w czerwcu jadę na następne doszczepianie uff
reklama
Chodzi mi o to ile miałaś seri szczepień ?
Bo ja miałam 1 serie i teraz co 2 miesiące doszczepienie ! Jeszcze nie jestem w ciąży . Dlatego się pytam czy miałaś doszczepianie nie będąc jeszcze w ciąży ?!
Jestem na etapie starań . Miałam już serie szczepień i teraz co 2 miesiące mam doszczepianie dopóki nie zajdę .
Bo ja miałam 1 serie i teraz co 2 miesiące doszczepienie ! Jeszcze nie jestem w ciąży . Dlatego się pytam czy miałaś doszczepianie nie będąc jeszcze w ciąży ?!
Jestem na etapie starań . Miałam już serie szczepień i teraz co 2 miesiące mam doszczepianie dopóki nie zajdę .
To normalne, każdej dziewczynie Profesor tak zaleca, bo allo mlr nie utrzymuje się na stałym poziomie, tylko później się obniża. Ja miałam akurat zapłodnienie im vitro po 4 szczepieniach, udane i później w ciąży 2 razy doszczepienie.Chodzi mi o to ile miałaś seri szczepień ?
@dagmarie25 Mamusiu co słychać? Jak Ci mija życie z synkiem, radzicie sobie?
dagmarie25
Fanka BB :)
Czas leci mój noworodzio zaraz będzie niemowlakiem w czwartek będzie miał miesiąc jest cudowny. Chociaż bywa ciężko to już nie pamiętam jak było bez niego... z mężem jesteśmy zmęczeni ale zakochani w naszym stworku. A jak u Ciebie kochana? Który tc aktualnie? I jak sie czujesz ?@dagmarie25 Mamusiu co słychać? Jak Ci mija życie z synkiem, radzicie sobie?
Jejku, wzruszają mnie takie opisy wiedząc, że już niedługo też to będę przeżywaćCzas leci mój noworodzio zaraz będzie niemowlakiem w czwartek będzie miał miesiąc jest cudowny. Chociaż bywa ciężko to już nie pamiętam jak było bez niego... z mężem jesteśmy zmęczeni ale zakochani w naszym stworku. A jak u Ciebie kochana? Który tc aktualnie? I jak sie czujesz ?
U nas aktualnie 29Tc, zaczęłam 7 miesiąc i już trochę się stresuje, że jeszcze tyle rzeczy nieogarnięte, tym bardziej że na wątku sierpniowe mamusie jeden synek pospieszył się na świat i już wczoraj postanowił opuścić brzuszek mamy
Ja się czuję póki co bardzo dobrze, w zasadzie jak przez całą ciążę zero dolegliwości, raz miałam nieprzyjemną zgagę i dwa razy skurcze w łydce, ale zmieniłam magnez na inny i jest lepiej choć domyślam się że 8 i 9 miesiąc będą trudne.
Pewnie też będę miała cesarkę ze względu na cukrzycę ciążową, bo nie mogę czekać do 40 tygodnia, no i nie ukrywam, że liczę na możliwość odwiedzin męża po porodzie, ale do połowy sierpnia jeszcze trochę czasu więc zobaczymy jak to wtedy będzie
Dziewczyny, do jutra (5.6) do 11:30 zbieram pytania do dr. n. med. Moniki Łukasiewicz , która jest specjalistką z zakresu położnictwa, ginekologii, seksuologii oraz endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości. Jesli chcecie czegoś się dowiedzieć piszcie do mnie na pw lub Link do: O wpływie hormonów na libido, zdrowie, ciążę. Odpowiada specjalistka
reklama
Podziel się: