reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zaszlam w pierwszym cyklu starań :) Allo mialam niskie bo cos ponad 30% dlatego zielone światło tylko na 2 cykle a potem doszczepianie (czyli jedna szczepionka i znowu 2 cykle). Szczepienia mialam łączone mąż plus dawca bo tak zadecydował profesor bo podobno przy kirze AA wolniej reaguje sie na szczepionki.
Dajesz mi nadzieję :) też mam łączone szczepionki i kir AA... Czy w trakcie szczepień też próbowaliście czy raczej odpuściliście? Wcześniej łatwo było ci z zajść w ciążę? Profesor kiedy daje zielone światło ustala leki w cyklu ddo starań czy nie?

reklama
Dajesz mi nadzieję :) też mam łączone szczepionki i kir AA... Czy w trakcie szczepień też próbowaliście czy raczej odpuściliście? Wcześniej łatwo było ci z zajść w ciążę? Profesor kiedy daje zielone światło ustala leki w cyklu ddo starań czy nie?
W trakcie szczepień jest zakaz starania i nawet nie próbowałam bo opierdziel by był konkretny :) nie miałam problemów z zachodzeniem w ciążę :) tak na wizycie gdzie omawiane sa wyniki po szczepieniach profesor rozpisuje leki i daje recepty :)

Dziewczyny martwi mnie bo pierwszy zastrzyk z accofilu bolaly plecy i wszystko a dzisiaj zrobiłam kolejny i nic czy to normalne martwię się że zrobiłam coś źle.Miala któraś tak.?

Ostatnia edycja:
U mnie z każdym kolejnym zastrzykiem objawy ustępowały.... I u dziewczyn innych też... Więc myślę że jest ok :)
Dzięki ci kochana .Po pierwszym zastrzyku nastawiłam się na ogromny ból pleców i jajników a ku zdziwieniu nic.Robilam zastrzyk wcześnie rano po spiaczku 🙄i już miałam czarne myśli że może coś źle zrobilam.Sama sobie problemy stwarzam ale zawsze się wszystkim przejmuje 🥴.

Dzięki ci kochana .Po pierwszym zastrzyku nastawiłam się na ogromny ból pleców i jajników a ku zdziwieniu nic.Robilam zastrzyk wcześnie rano po spiaczku 🙄i już miałam czarne myśli że może coś źle zrobilam.Sama sobie problemy stwarzam ale zawsze się wszystkim przejmuje 🥴.
Bedzie dobrze Ty wiesz :) <3

reklama
Cześć dziewczyny piszę do Was z pytaniem k zastrzyki z heparyny.
Biorę fraxiparine 0.4, dziś 16T+3D i mam wrażenie, że te zastrzyki mnie uczulają.
Wiadomo miałam lepsze dni i zdarzało się, że nawet śladu nie było na brzuchu, ale ostatnio dają mi w kość te ogromne bolące guzy na brzuchu po zastrzyku. Ja już próbowałam wszystkich technik zastrzyku- trzymając fałd skóry, puszczając gow trakcie zastrzyku, masując miejsce po zastrzyku i bez masowania... Nie widzę znaczącej różnicy. Guzy nie dość, że bolą to swędzą nie do wytrzymania, kiedyś tak drapalam obszar zastrzyku, że aż rozdrapalam i krew się polała 😓 jak to u Was było? Też tak miałyście czy raczej bezobjawowo po tych zastrzykach? Jestem w niecałej połowie ciąży, a ja już mam wrażenie, że nie dam z tym rady 😟

Do góry