Charlotte21
Fanka BB :)
Też się cieszę, że już mam ten tydzień. W przyszłą środę wchodzę w 8 miesiąc i mi to psychicznie pomagaAhh te nasze głowy ja do tej pory zaczepiam małego żeby sie ruszył bo jakiegoś lenia ma.... wiem ze dawka duza i to mega duza do mojej wagi ale czułam sie jakoś bezpieczniej chociaż też bałam się odklejenia lozyska bo podobno przy tak duzych dawkach to sie może dziać.... eh tak zle i tak niedobrze. Kochana Ty juz tak daleko! Ja marze o 31-32tc wtedy już jakos tak bezpiecznie. Ile Twoja córcia wazy ? Moj ostatnio prawie 1300g ale cos ostatnio leniwy sie zrobił z ruchami....
Moja malutka jest ogólnie uparta i weircipięta, ale ostatnio też spokojniejsza jest. Mniej mnie bolą jej ruchy. Na szczęście. Też jej czasem palcem pukam, zjem coś słodkiego, albo położę się na wznak aby ją zmusić do ruchu Moja waży obecnie w 31+2 około 1700 g W końcu jest w normie wagowej, bo tak to strasznie jej wolno to szło Ma bardzo długie nogi i sądząc po genetyce, to ja sięrodziłam 59 cm i 3,5kg i mówili, że takia szczpuła byłam więc może Malutka też taka będzie.
U Ciebie też już daleko z tygodniami ! Ja to już nie ogarniam, ale ten rok jest jakiś szczęśliwszy niż ostatni ;/ wiele niedobrego się działo w 2019 a ten ma być cudny i już