reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Charlotte21 masz może numer do tej kliniki? Bo mam tam wizytę w środę i chciałam potwierdzic, a numer zapodziałam:/
@Oczekujaca123 dziekuję,że pytasz. zaglądam tu,ale mój zapał do porad zmalał:) No robimy ostatnie podejście do dziecka. Uda się to super. jak nie-to też super:) Mamy córke i tym sie ratuję;)
@burczuś - trzymam mocno kciuki. Moja córka tez bardzo pragnęła rodzenstwa wiec wiem jakie to uczucie gdy chcesz a nie wychodzi. U nas wyszlo jak mi powiedzieli ze bez szans, ze z takimi wynikami prl i guzem przysadki to cud ze w ogole mam @ a w ciążę to nie zajde choćbym na glowie stawała.
Odpuscilismy zupełnie, wyjechalismy z córką na wakacje...i wróciliśmy juz w 4 [emoji6] za miesiac ten cud kończy 4 lata[emoji173]
Córka znów mowi ze chce rodzenstwo, tym razem siostrzyczke [emoji85] jeszcze nie wie ze jestem w ciąży i jak sie uda to dowie sie napewno dopiero po I trym. Ale jakos nie wierzę w to wszystko

reklama
Dziewczyny trochę się poschizowalam... jestem po lyzeczkowaniu czy to normalne, ze pierwsza @ jest bardzo bolesna ? Wcześniej nie miałam takich problemów :/ nie byłam jeszcze na kontroli, dalej czekam na wynik histo...

Ja Po porodzie w 23tc miałam lyzeczkowanie, pierwsza @była tak bolesna, że pojechałam na IP myśleć, że coś jest nie tak... Ale wszystko było ok...
Dziewczyny trochę się poschizowalam... jestem po lyzeczkowaniu czy to normalne, ze pierwsza @ jest bardzo bolesna ? Wcześniej nie miałam takich problemów :/ nie byłam jeszcze na kontroli, dalej czekam na wynik histo...

@Kitki jak fajnie się czyta takie opowieści :) Ale od razu nachodzi myśl-to się udaje i zdarza innym...nie mnie;) Prawda jest też taka,że czuję się już "za stara" na dziecko. Na malutkie dziecko:) Ale jeszcze raz dam sobie, nam szansę :) Ale to już jest ostatni raz.
Trzymam kciuki za obecna Twoją ciążę:*
@ovli22 a bo my tu czekamy na pozytywne wieści od Ciebie:)
pozdrawiam starą gwardię;*

@Kitki jak fajnie się czyta takie opowieści :) Ale od razu nachodzi myśl-to się udaje i zdarza innym...nie mnie;) Prawda jest też taka,że czuję się już "za stara" na dziecko. Na malutkie dziecko:) Ale jeszcze raz dam sobie, nam szansę :) Ale to już jest ostatni raz.
Trzymam kciuki za obecna Twoją ciążę:*
@ovli22 a bo my tu czekamy na pozytywne wieści od Ciebie:)
pozdrawiam starą gwardię;*
@burczuś ja mam 40 lat i teraz ta mysl o ciąży tez mnie przeraża. Tez czuje, ze to juz za późno. Co innego jak ktos nie ma wcale dzieci to wiadomo, bardzo chce i walczy ale jak juz masz 1 a tym bardziej 2 to nie masz ciśnienia. Co ma byc to będzie

Ale wynik hist pat nic nie wnosi do szczepień ;)
Kurde to może źle zrozumialam Prof, bo powiedział, że mam zadzwonić z 3 dni przed wizytą i zapytać czy są już wyniki 🤷🏼‍♀️ a tydzień wcześniej czy są wyniki z badań które robiliśmy 27.02. Dobra nic nie zmieniam, podpytam jak będę w szpitalu albo po zabiegu zadzwonię 🤦🏼‍♀️
Za dużo emocji było na wizycie i może coś pokręciłam 🤭

reklama
Kurde to może źle zrozumialam Prof, bo powiedział, że mam zadzwonić z 3 dni przed wizytą i zapytać czy są już wyniki 🤷🏼‍♀️ a tydzień wcześniej czy są wyniki z badań które robiliśmy 27.02. Dobra nic nie zmieniam, podpytam jak będę w szpitalu albo po zabiegu zadzwonię 🤦🏼‍♀️
Za dużo emocji było na wizycie i może coś pokręciłam 🤭
Masz zadzwonić czy są wyniki kwalifikujące was do szczepień czyli te z krwi :) a nie hist pat po histeroskopii :)

Do góry