reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

cześć
wiem, że już pytałam która z was (mało) robiła 17OH progesteron? i czy cos wam wyszło lub cos robiłyscie w tym kierunku (mi 2,12 N 0,2-1,3) Pani doktor troche tym wynikiem mnie nastraszyła, PCO odrzuciła ale kazała zrobić test w kierunku przerostu nadnerczy- niestety ona tego mi nie zleci bo wg niej na podkarpaciu tego badania nie wykonam?! pozdrawiam

reklama
witajcie, moje dzisiejsze wyniki:
beta 281,6
progesteron 209.
Biorę luteinę 3x1 czy to nie za dużo? Wyniki są ok? Dzisiaj jest orientacyjnie 16 dpo z wykresu temperatury

Kruszka, to może uda nam się jakoś spotkać ;)

dominmumin wooooow ale progesteron ;) ja myślałam, że mój jest wielki, ale teraz zaczynam się martwić...:| kiedy idziesz do lekarza?

Ja jutro powtarzam betę i idę do lekarza! Więc proszę o &&&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
Apolinka a ja sie stresuje, ze moja beta przy Twojej taka mała :) tylko, ze ja mam późno owulacje ok 20 dnia albo pozniej. Przynajmniej tak to sobie tłumacze..
Do lekarza ide za dwa tyg ale jestem na zwolnieniu bo jestem przeziębiona.
A tak w ogóle to ja tez jestem z Trojmiasta :) u kogo się leczysz jeśli moge spytać?

ooo super, witaj w gronie :) chociaż ja bardziej z okolic :p Hmm na chwilę obecną leczę sie u dr Konderak - zwykły gin, bez dodatkowych specjalności odnośnie poronień, ale do niego jednego mam zaufanie! :) On jeden wie jak mnie nastawić optymistycznie:) a tak to byłam u dr Makowskiej w Gdańsku, też fajna babka, u dr Piskulaka, chyba w Gdyni przyjmuje, byłam też w Invicie, ale z 2 lata temu, i więcej się tam nie pojawiłam ;) a Ty do kogo chodzisz?

Betą sie nie martw, ja mam zawsze cykle 28, i owulkę w okolicy 14 dnia, bynajmniej zawsze tak miałam ;)

Hej dziewczyny. Gratuluję nowo zafasolkowanym;) będzie dobrze, to forum jest szczęśliwe:)
Gogac dobrze pamiętasz, ja miałam żylaki na wardze sromowej, pocieszę Cię Iris że zniknęły same w dzień po porodzie, a wyglądało to naprawdę strasznie, jedna warga sromowa kilka razy większa od drugiej i bolało przy zmianach pozycji, wstawaniu, siadaniu. Lekarz nic nie przepisał bo brałam już fraxi przeciwzakrzepowo,.powiedział że to z ucisku powiększającej się macicy na którąś z żył .. wiem że to nieprzyjemne i bolesne ale nic za bardzo z tym zrobić nie możesz, trzeba czekać do porodu, jak macica przestanie uciskać powinny się wchłonąć, u mnie nie ma śladu.

Dominmumin serdecznie gratuluję:)

Ja tylko podczytuję bo mam masę zajęć, 4.05 wracam do pracy i chcę zdążyć ze wszystkim. Basia ma się dobrze, zakończyłyśmy współpracę z OWI i tak wystartowała że już mi raczkuje i staje przy zabawkach albo meblach na nogi....No i siedzi ale jeszcze niepewnie.

reklama
dziewczyny rozumiem, że u was wiosennie i bardzo sie ciesze ale ponawiam pytanie bo diagnozy wyniku mam dwie albo wrodzony przerost nadnerczy albo nowotwór... prosze
cześć
wiem, że już pytałam która z was (mało) robiła 17OH progesteron? i czy cos wam wyszło lub cos robiłyscie w tym kierunku (mi 2,12 N 0,2-1,3) Pani doktor troche tym wynikiem mnie nastraszyła, PCO odrzuciła ale kazała zrobić test w kierunku przerostu nadnerczy- niestety ona tego mi nie zleci bo wg niej na podkarpaciu tego badania nie wykonam?! pozdrawiam

Do góry