reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

cześć
wiem, że już pytałam która z was (mało) robiła 17OH progesteron? i czy cos wam wyszło lub cos robiłyscie w tym kierunku (mi 2,12 N 0,2-1,3) Pani doktor troche tym wynikiem mnie nastraszyła, PCO odrzuciła ale kazała zrobić test w kierunku przerostu nadnerczy- niestety ona tego mi nie zleci bo wg niej na podkarpaciu tego badania nie wykonam?! pozdrawiam

reklama
witajcie, moje dzisiejsze wyniki:
beta 281,6
progesteron 209.
Biorę luteinę 3x1 czy to nie za dużo? Wyniki są ok? Dzisiaj jest orientacyjnie 16 dpo z wykresu temperatury

Kruszka, to może uda nam się jakoś spotkać ;)

dominmumin wooooow ale progesteron ;) ja myślałam, że mój jest wielki, ale teraz zaczynam się martwić...:| kiedy idziesz do lekarza?

Ja jutro powtarzam betę i idę do lekarza! Więc proszę o &&&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
Apolinka a ja sie stresuje, ze moja beta przy Twojej taka mała :) tylko, ze ja mam późno owulacje ok 20 dnia albo pozniej. Przynajmniej tak to sobie tłumacze..
Do lekarza ide za dwa tyg ale jestem na zwolnieniu bo jestem przeziębiona.
A tak w ogóle to ja tez jestem z Trojmiasta :) u kogo się leczysz jeśli moge spytać?

ooo super, witaj w gronie :) chociaż ja bardziej z okolic :p Hmm na chwilę obecną leczę sie u dr Konderak - zwykły gin, bez dodatkowych specjalności odnośnie poronień, ale do niego jednego mam zaufanie! :) On jeden wie jak mnie nastawić optymistycznie:) a tak to byłam u dr Makowskiej w Gdańsku, też fajna babka, u dr Piskulaka, chyba w Gdyni przyjmuje, byłam też w Invicie, ale z 2 lata temu, i więcej się tam nie pojawiłam ;) a Ty do kogo chodzisz?

Betą sie nie martw, ja mam zawsze cykle 28, i owulkę w okolicy 14 dnia, bynajmniej zawsze tak miałam ;)

Hej dziewczyny. Gratuluję nowo zafasolkowanym;) będzie dobrze, to forum jest szczęśliwe:)
Gogac dobrze pamiętasz, ja miałam żylaki na wardze sromowej, pocieszę Cię Iris że zniknęły same w dzień po porodzie, a wyglądało to naprawdę strasznie, jedna warga sromowa kilka razy większa od drugiej i bolało przy zmianach pozycji, wstawaniu, siadaniu. Lekarz nic nie przepisał bo brałam już fraxi przeciwzakrzepowo,.powiedział że to z ucisku powiększającej się macicy na którąś z żył .. wiem że to nieprzyjemne i bolesne ale nic za bardzo z tym zrobić nie możesz, trzeba czekać do porodu, jak macica przestanie uciskać powinny się wchłonąć, u mnie nie ma śladu.

Dominmumin serdecznie gratuluję:)

Ja tylko podczytuję bo mam masę zajęć, 4.05 wracam do pracy i chcę zdążyć ze wszystkim. Basia ma się dobrze, zakończyłyśmy współpracę z OWI i tak wystartowała że już mi raczkuje i staje przy zabawkach albo meblach na nogi....No i siedzi ale jeszcze niepewnie.

reklama
dziewczyny rozumiem, że u was wiosennie i bardzo sie ciesze ale ponawiam pytanie bo diagnozy wyniku mam dwie albo wrodzony przerost nadnerczy albo nowotwór... prosze
cześć
wiem, że już pytałam która z was (mało) robiła 17OH progesteron? i czy cos wam wyszło lub cos robiłyscie w tym kierunku (mi 2,12 N 0,2-1,3) Pani doktor troche tym wynikiem mnie nastraszyła, PCO odrzuciła ale kazała zrobić test w kierunku przerostu nadnerczy- niestety ona tego mi nie zleci bo wg niej na podkarpaciu tego badania nie wykonam?! pozdrawiam

Do góry