reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dominmumin wspaniała wiadomość! Będę odprawiać modły :tak:Dorzucę Cię do listy :-D
P.S. Mój doktorek mi powtarzał, że złe dobrego początki!
Moja szyjka była otwarta i nisko, byłam przekonana, że nie jestem w ciąży. Przestań macać ;-)

Nutka :* Daj znać po wizycie.

Ostatnia edycja:
Dominmumin, gratulacje!! Jesteśmy na tym samym wózku ;) Trzymam kciuki!! &&&&&&&&&

Dziewczyny, nie dołujcie sie, bo i mnie to dotknie!! Póki co na razie staram się nie mysleć jaka jest szyjka, jak bolą mnie piersi, jak i dlaczego boli mnie brzuch...dziś zrobiłam bete, tsh i progesteron, w środę idę do lekarza i na zwolnienie! Oby co najmniej kilkunastomiesieczne ;)
Ale też i Was rozumiem, bo póki co za bardzo sie nie cieszę, zacznę jak zobaczę serduszko.....achhh oby!

Ściskam mocno! i proszę o same pozytywne myślenie :))

Apolinka ma rację! Cieszcie się dziewczyny! Ja się cieszyłam do każdego usg. Zaraz przed lapal mnie strach. Jednak zawsze wszystko bylo ok!

Odebrałam właśnie wyniki:
Beta 5015,
TSH 1,4
Progesteron 58,
Dwa pierwsze wiem, że ok, ale nie wiem co z tym progesteronem? Bo norm nie ma, mogłaby mi któraś podpowiedzieć czy jest ok, Dziś mam 4t4 d
Z góry dziękuję za pomoc :)

Dziekuje bardzo :) macie racje przestane "grzebać".. I tak co ma byc to bedzie..
Powiedzcie prosze kiedy poszliście na pierwsza wizyte? Leki mam i planuje isc za dwa tyg. Jutro robię betę i progesteron.
Trzymam kciuki za wszystkie maluchy, kropki i przyszłe kropki żeby szybko sie pojawiły :))

Apolinka ciotka Kruszka wróży ciąże mnoga. Progesteron super! Ja miałam 22 i gin przepisał dupka. A jeszcze się e normach miescilam, dolnych, ale w normach.

reklama
dominmumin ja ide w środę do lekarza, chciałam też iść dopiero za 2 tyg, ale stwierdziłam, że idę na zwolnienie żeby potem sobie nie zarzucać niczego, ale pewnie i tak usg mi nie zrobi;;)

Do góry