reklama
Dominmumin wspaniała wiadomość! Będę odprawiać modły Dorzucę Cię do listy
P.S. Mój doktorek mi powtarzał, że złe dobrego początki!
Moja szyjka była otwarta i nisko, byłam przekonana, że nie jestem w ciąży. Przestań macać ;-)
Nutka :* Daj znać po wizycie.
P.S. Mój doktorek mi powtarzał, że złe dobrego początki!
Moja szyjka była otwarta i nisko, byłam przekonana, że nie jestem w ciąży. Przestań macać ;-)
Nutka :* Daj znać po wizycie.
Ostatnia edycja:
Dominmumin, gratulacje!! Jesteśmy na tym samym wózku Trzymam kciuki!! &&&&&&&&&
Dziewczyny, nie dołujcie sie, bo i mnie to dotknie!! Póki co na razie staram się nie mysleć jaka jest szyjka, jak bolą mnie piersi, jak i dlaczego boli mnie brzuch...dziś zrobiłam bete, tsh i progesteron, w środę idę do lekarza i na zwolnienie! Oby co najmniej kilkunastomiesieczne
Ale też i Was rozumiem, bo póki co za bardzo sie nie cieszę, zacznę jak zobaczę serduszko.....achhh oby!
Ściskam mocno! i proszę o same pozytywne myślenie )
Dziewczyny, nie dołujcie sie, bo i mnie to dotknie!! Póki co na razie staram się nie mysleć jaka jest szyjka, jak bolą mnie piersi, jak i dlaczego boli mnie brzuch...dziś zrobiłam bete, tsh i progesteron, w środę idę do lekarza i na zwolnienie! Oby co najmniej kilkunastomiesieczne
Ale też i Was rozumiem, bo póki co za bardzo sie nie cieszę, zacznę jak zobaczę serduszko.....achhh oby!
Ściskam mocno! i proszę o same pozytywne myślenie )
G
gość 94049
Gość
Apolinka ma rację! Cieszcie się dziewczyny! Ja się cieszyłam do każdego usg. Zaraz przed lapal mnie strach. Jednak zawsze wszystko bylo ok!
dominmumin
Zaciekawiona BB
Dziekuje bardzo macie racje przestane "grzebać".. I tak co ma byc to bedzie..
Powiedzcie prosze kiedy poszliście na pierwsza wizyte? Leki mam i planuje isc za dwa tyg. Jutro robię betę i progesteron.
Trzymam kciuki za wszystkie maluchy, kropki i przyszłe kropki żeby szybko sie pojawiły )
Powiedzcie prosze kiedy poszliście na pierwsza wizyte? Leki mam i planuje isc za dwa tyg. Jutro robię betę i progesteron.
Trzymam kciuki za wszystkie maluchy, kropki i przyszłe kropki żeby szybko sie pojawiły )
dominmumin
Zaciekawiona BB
Apolinka, wow jaka wysoka beta, gratuluje )
Na progesteronie sie nie znam ale w necie sa normy dla ciężarnych.
Na progesteronie sie nie znam ale w necie sa normy dla ciężarnych.
G
gość 94049
Gość
Apolinka ciotka Kruszka wróży ciąże mnoga. Progesteron super! Ja miałam 22 i gin przepisał dupka. A jeszcze się e normach miescilam, dolnych, ale w normach.
reklama
dominmumin ja ide w środę do lekarza, chciałam też iść dopiero za 2 tyg, ale stwierdziłam, że idę na zwolnienie żeby potem sobie nie zarzucać niczego, ale pewnie i tak usg mi nie zrobi;
Podziel się: