reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ciociu Kruszka, póki co powróż mi, że będzie ok :):) :p a czy pojedyncza czy mnoga, nie ma znaczenia;) Tak jestem z okolić Trójmiasta, tak jak nasza Esperanza ;) a przyjeżdżasz tu na wakacje?

O pierwsze będę się modlić :-)
Tak jak i o pozostałe brzuchatki &&&&&

Przyjeżdżam na weekend na ligę światową, która jest czwartek, piątek a sobota niedziela zwiedzanie, odpoczynek

Ja z ta ciąża to pod górkę mam :) młoda mnie wymeczy. Do tego wszystkiego jeszcze zylaki w pewnym miejscu wyszly :( ktoras ma jakieś doświadczenie?

Iris współczuję. W temacie hemoroidow nie mam na razie nic do powiedzenia i obym nie miała.
Mała tak bardzo kopie? Może pomysl o tym w ten sposób, że za kilka miesięcy zatesknisz za tymi kopniaczkami, wygibasami :-)

Ciociu Kruszko masz rację. Ja jak tylko mogłam znów usiąść już chciałam następne. Mąż za to dopiero jak się wyspał ;-) Dziś żałuję, że posłuchałam wtedy głosu rozsądku, bo być może byłabym już w ciąży z trzecim.
Iris ja też nie mam doświadczenia, ale być może zapobiegawczo wysoko błonnikowa dieta?

Niestety te zylaki na to nie hemoroidy tylko na intymnym miejscu na zewnatrz są ; ( podobno od zaparc z ktorymi walcze. A diete to mam teraz wybitnie blonnikowa. Zobaczymy czy pomoże ; ( może stan się nie zaostrzy i bede mogła siadać do konca ciąży.

Hej, ja juz po wizycie u endo. Obejrzał wyniki, zbadał tarczyce i powiedział, ze tak naprawdę nie można zdiagnozować, ze to przez dodatnie przeciwciała ciąże obumierały, tak naprawdę nie da rady tego zrobić. Niemniej moje objawy i wysokie tsh w ciąży, 7 tyg. (2,44 to zdecydowanie za dużo na ten etap ciąży). Kazał zrobić usg tarczycy i tsh, ft4 na kolejna wizytę - za 3 m-ce. Teraz kazał brać euthyrox 75 - pol tabletki dziennie. Powiedział, ze teraz tsh może mi spaść do ok 0,5 ale mam się tym nie martwic bo to przez hormony. Mam nadzieje, ze przestanie mi być wiecznie zimno, przestane być zmęczona, no i ze ewentualna ciąża się utrzyma. Ginekolog mi powiedział, ze niewykluczone iz na początku ciąży położą mnie w szpitalu, żeby podleczyć, podać rożne leki i monitorować na bieżąco. No zobaczymy co wykażą wymazy na chlamydie i spółkę.

reklama
Do góry