Esperanza86
Fanka BB :)
Z tą nadżerką to ja też miałam od kiedy pamiętam i zawsze mówili, że mała i, że nic z tym nie trzeba robić. W ani jednej, w ani drugiej ciąży nikt o nadżerce nie wspominał posiew z kanału szyjki macicy i cytologia wyszły ok, ale teraz, po tym jak krwawiłam po "przytulaniu" chodzi mi po głowie czy to nie właśnie powrót tej nieszczęsnej nadżerki. W środę miałam znów posiew i cytologię. Wynik posiewu chyba bedzie w pon., a na cytologię trochę poczekam. W każdym razie jak dostanę wynik i propozycje leczenia, to skonsultuje z Tobą Ewa, mojąaLevel Expert ;-)
BabaaJagaa - jeśli chodzi o badanie na obecność HPV, to cytologia jest wiarygodnym badaniem, prawda?
Iris - ja na niskie żelazo, a dokładniej ferrytyne brałam Sorbifer Durules i w dwa miesiace skoczyła z 7 do 60. Piłam też Pokrzywę i Miodokrzew.
BabaaJagaa - jeśli chodzi o badanie na obecność HPV, to cytologia jest wiarygodnym badaniem, prawda?
Iris - ja na niskie żelazo, a dokładniej ferrytyne brałam Sorbifer Durules i w dwa miesiace skoczyła z 7 do 60. Piłam też Pokrzywę i Miodokrzew.