@dagmarie25 nie juz w domu rozmawiałam z lekarzem i sam stwierdził żebym leżała w domu bo oni nic mi na tym etapie nie pomogą a najlepiej usg zroilbic za tydzień. . Ale jestem tak szczęśliwa że wyszłam że odrazu nabrałam więcej optymizmu. Ja nie mam już wpływu na pewne rzeczy będę teraz jak tylko mogę dbała o siebie i spokojnie czekam na rozwój. Dzięki za Wasze wsparcie ze się martwicie
reklama
dagmarie25
Fanka BB :)
@dagmarie25 no psychicznie odzylam tam się bardzo zdolowalam może przez to jak mnie lekarz na izbie przyjął bo nie wiedział co to za duże NK i kazał przywieź potwierdzenie tego co mówię. Tak teras można nazwać to plamienie jest małe i brązowe. Od krwiaka lało się że mnie ale czy się wchlonal zobaczymy.
dagmarie25
Fanka BB :)
@dagmarie25 no straszna ta niesprawiedliwość jak inne maja prosto ale zycie takie już jest. Ja się strasznie przez te doświadczenia zmieniłam kiedyś byłam dla wszystkich mega miła i patrzyłam Na innych dobro teraz tylko na siebie i bliskich. 3mam.kciuki za Twoje usg
@Wikunia7 dobre wieści Ty spokojniejsza bo w domu i plamienie się zmniejsza trzymam kciuki ściskam@dagmarie25 no psychicznie odzylam tam się bardzo zdolowalam może przez to jak mnie lekarz na izbie przyjął bo nie wiedział co to za duże NK i kazał przywieź potwierdzenie tego co mówię. Tak teras można nazwać to plamienie jest małe i brązowe. Od krwiaka lało się że mnie ale czy się wchlonal zobaczymy.
reklama
Podziel się: