reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dagmarie25 nie juz w domu rozmawiałam z lekarzem i sam stwierdził żebym leżała w domu bo oni nic mi na tym etapie nie pomogą a najlepiej usg zroilbic za tydzień. . Ale jestem tak szczęśliwa że wyszłam że odrazu nabrałam więcej optymizmu. Ja nie mam już wpływu na pewne rzeczy będę teraz jak tylko mogę dbała o siebie i spokojnie czekam na rozwój. Dzięki za Wasze wsparcie ze się martwicie:)

reklama
@dagmarie25 no psychicznie odzylam tam się bardzo zdolowalam może przez to jak mnie lekarz na izbie przyjął bo nie wiedział co to za duże NK i kazał przywieź potwierdzenie tego co mówię. Tak teras można nazwać to plamienie jest małe i brązowe. Od krwiaka lało się że mnie ale czy się wchlonal zobaczymy.

@Wikunia7 to całe szczęście ze juz w domu :) teraz trzeba trzymać kciuki i wierzyć że ciąża rozwija sie prawidłowo. Niezły trening cierpliwości nam te ciąże fundują :) ja w poniedziałek mam usg i już mnie skręca xd

@dagmarie25 no straszna ta niesprawiedliwość jak inne maja prosto ale zycie takie już jest. Ja się strasznie przez te doświadczenia zmieniłam kiedyś byłam dla wszystkich mega miła i patrzyłam Na innych dobro teraz tylko na siebie i bliskich. 3mam.kciuki za Twoje usg:)

@dagmarie25 no psychicznie odzylam tam się bardzo zdolowalam może przez to jak mnie lekarz na izbie przyjął bo nie wiedział co to za duże NK i kazał przywieź potwierdzenie tego co mówię. Tak teras można nazwać to plamienie jest małe i brązowe. Od krwiaka lało się że mnie ale czy się wchlonal zobaczymy.
@Wikunia7 dobre wieści Ty spokojniejsza bo w domu i plamienie się zmniejsza trzymam kciuki ściskam

Dziewczyny jak szybko dostałyście miesiączkę po poronieniu?? W zeszlym riku po biochemicznej dostalam 4 tygodnie pozniej teraz czekam ale nic sie nie dzieje😕
Tylko tyję w oczach nie wiem czy to atres załamka siedzebie w domu 😕😕

reklama
Do góry