reklama
szkala
Fanka BB :)
przytulam mocno. Staraj się oddychać spokojnie i głęboko - tak by wydech był dłuższy niż wdech (możesz liczyć np. na wdechu do 4 na wydechu do 6 potem 8) Skupiaj się na tym oddechu. Wiem, że głupio brzmi, ale naprawdę pomaga.@szkala koszmarnie nie chce widziwiac ale leżę i nic jeszxze tak mnie głowa z nerwów boli wolałabym być w domu tam bym wypoczela. Jutro jak będzie lepiej z krawie iem to wyjdę bo za dużo oni mi tu nie pomoga
Dziewczyny mam następne pytanie, bo ja juz się kompletnie nie znam na tym. Lekarz mi zlecił wykonanie badania AMH, mój wynik to 5,74 ng/ml. W internecie widzę, że jest to za wysoki wynik, że wskazuje na PCO. Ale ja nie mam PCO. Dlaczego poziom jest tak wysoki czy to źle?
roki_1991
Z ciekawości zapytam - które lab wyszło najtaniej??Niech sobie mowia co chca przynajmniej wiem co mogę wiedziec i nie przeplacam w takich wypadkach kiedy badania drogie leczenie drogie i dlugie lepiej sobie sprawdzić
Może jesteś inżynierem to czasem takie skrzywienie traktowanie wszystkiego jak zadanie.
Dla humoru chyba wiem dlaczego moj nie skorzystal z opcji "razem z towarzyszem" podczas pabrania matetialu do badania nasienia....chyba wiedzial ze jak podejde zadaniowo to skonczy sie dramatycznie☺
Kochana dopiero dziś czytam twoje nerwy od kilku dni. Trzymaj się dzielnie! Nie wiem co znaczy dla nich nieregularny pęcherzyk, bo jeśli w kształcie zbliżony do litery U, to w ciąży z wiki też tak miałam i wszystko dobrze się skończyło także trzymam kciuki i zostań w tym szpitalu, bo będziesz spokojniejsza. Ja wiem ze w domu lepiej, ale jak jak dziewczyny mówią - w szpitalu leżysz, a w domu będzie zawsze jakiś powód żeby wstać. Poza tym jakby coś cię znowu martwiło to od razu mogą sprawdzić, a w domu będziesz się martwić, myśleć i znowu do nich będziesz jeździć. Także zostań w szpitaluNa usg mi powiedzieli ze mam nierugalarny pęcherzyk więc nie rokuje to dobrze i jest krwiak i niewiadomo czy to już poronienie czy się wchlonie. Zalamka brak mi slow
@Marthi cześć kochana! Też tu ostatnio pytałam co tam u ciebie, bo jakoś tak siedzisz mi w głowie cieszę się że mąż teraz zaczął myśleć więcej o badaniach i mam nadzieję że pociągnie cię w tym temacie jakoś wiadomo wo człowiek potrzebuje też odpocząć od takich rzeczy, szczególnie jak to tyle czasu trwa. A co do lekarzy i sposobów.. To niestety taka prawda. Co lekarz to inna opinia/inne leczenie i jak tu być mądrym i wiedzieć kogo słuchać?? Dużo sił ci życzę kochana :*
@roki_1991 ale oni mi dopiero powiedzieli ze zrobią jakieś badanie w pon lub we wtorek i nie widzę sensu tu lezec za bardzo bo nawet jak im o moich lekach mówiłam immunologicznych patrzyli że zdziwieniem
Oczekujaca123
Trzymaj się:*
Jesteś w szpitalu u dr Janosz ? Jeśli tak to tan niestety niektórzy lekarze na dyżurach nie ogarniaja... no cóż.
Spokojnie, lepiej zostać. Sama często ladowalam w szpitalu, a od 23 tyg leżałam już do końca... Naprawd3 lepiej jest w szpitalu. Bezpieczniej .
Jesteś w szpitalu u dr Janosz ? Jeśli tak to tan niestety niektórzy lekarze na dyżurach nie ogarniaja... no cóż.
Spokojnie, lepiej zostać. Sama często ladowalam w szpitalu, a od 23 tyg leżałam już do końca... Naprawd3 lepiej jest w szpitalu. Bezpieczniej .
@roki_1991 ale oni mi dopiero powiedzieli ze zrobią jakieś badanie w pon lub we wtorek i nie widzę sensu tu lezec za bardzo bo nawet jak im o moich lekach mówiłam immunologicznych patrzyli że zdziwieniem
@Oczekujaca123 niestety do dr Janosz mam za daleko u sibie na miejscu leżę. Na tym etapie przy tak wczesnej ciąży nie pomogą mi
Oczekujaca123
Na tym etapie praktycznie wszędzie traktują tak samo.. Ale ważne , że jednak jesteś w szpitalu i 100% lezysz ! Więc dbaj o siebie i będzie dobrze ! :*
@Oczekujaca123 niestety do dr Janosz mam za daleko u sibie na miejscu leżę. Na tym etapie przy tak wczesnej ciąży nie pomogą mi
@roki_1991Z ciekawości zapytam - które lab wyszło najtaniej??
Kochana dopiero dziś czytam twoje nerwy od kilku dni. Trzymaj się dzielnie! Nie wiem co znaczy dla nich nieregularny pęcherzyk, bo jeśli w kształcie zbliżony do litery U, to w ciąży z wiki też tak miałam i wszystko dobrze się skończyło także trzymam kciuki i zostań w tym szpitalu, bo będziesz spokojniejsza. Ja wiem ze w domu lepiej, ale jak jak dziewczyny mówią - w szpitalu leżysz, a w domu będzie zawsze jakiś powód żeby wstać. Poza tym jakby coś cię znowu martwiło to od razu mogą sprawdzić, a w domu będziesz się martwić, myśleć i znowu do nich będziesz jeździć. Także zostań w szpitalu
@Marthi cześć kochana! Też tu ostatnio pytałam co tam u ciebie, bo jakoś tak siedzisz mi w głowie cieszę się że mąż teraz zaczął myśleć więcej o badaniach i mam nadzieję że pociągnie cię w tym temacie jakoś wiadomo wo człowiek potrzebuje też odpocząć od takich rzeczy, szczególnie jak to tyle czasu trwa. A co do lekarzy i sposobów.. To niestety taka prawda. Co lekarz to inna opinia/inne leczenie i jak tu być mądrym i wiedzieć kogo słuchać?? Dużo sił ci życzę kochana :*
Analizowałam Diagnostykę i Slaskie Laboratoria Analityczne
Przyklad - Antykoagulant toczniowy
D - 125 SLA - 95
Beta-2 glikoproteiny IgM i IgG
D- 76 + 76 SLA - 55+55
Przcwciala p/plemninkowe
D - 40 SLA - 70
Wiec różnie ale zrobie symulacje jakby wyszlo wszystko w 1 lab i porównam i dam znac ☺
reklama
dagmarie25
Podziel się: