magda_lena85
Fanka BB :)
Dzięki @olaa90 ! Spróbuje się dostaćKraków - wspanialy dr Przybycien [emoji173] i dr Rajtar-Ciosek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki @olaa90 ! Spróbuje się dostaćKraków - wspanialy dr Przybycien [emoji173] i dr Rajtar-Ciosek
Dziewczyny, a czy któraś ma sprawdzonego lekarza w Krakowie? Gdzieś mi Przybycień mignął, ale chętnie bym podpytała coś więcej. Mój gin jest super empatyczny, odbiera telefon jak tylko coś się dzieje, pomagał mi w najgorszym okresie czyli przy poronieniu natomiast mam wrażenie, że przepisał mi badania, ale dla niego to był "przypadek" czytaj infekcja. Także wolałabym sprawdzić jeszcze kogoś poleconego i bardziej "sceptycznego" i szukającego. Z góry dziękuje
@Pami123 a bardzo odległe ma terminy tak z doświadczenia?Dr. Przybycień naprawdę bardzo dobry lekarz
Na pierwszy termin trochę czasu czekałam ale następny to z miesiąca na miesiąc@Pami123 a bardzo odległe ma terminy tak z doświadczenia?
Chyba wszystko dobrze :* przyzwyczajam się do stanu w którym czuje się lepiej. Dzisiaj 15t4d. Wszyscy piszą że drugi trymestr jest najfajniejszy. Coś w tym jest, brzuch nie boli. Mam więcej siły. Krwawienia ustały nie czuje się w ciąży. więc trochę swirowalam że czuje się dobrze i się trochę bałam. Ale mąż na mnie nakrzyczal! Brzuch mi wypycha powoli. Ale to raczej jelita niż macica A co tam słychać?@Charlotte21 co tam u was ? Bo nic nie piszesz
Musi być dobrze ja mam mieć u niego 4.12 następna wizytę już monitoring i zobaczę jakie leki mi przepiszeZestaw jest konkretny mam nadzieje ze będzie dobrze miałam wizytę już kolejna a wrażenie bardzo pozytywne