reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Wikunia7 jeśli chodzi o takie zmiany, to u mnie to samo..... też sie zmieniłam i też w taki sposób .... życie daje nam po dupie i w tej sytuacji ciężko pozostać pełnym empatii człowiekiem....
@Mi80 ja na okres czekalam 6 tygodni, potem cykle były dziwne bo raz 24 dni potem 40dni i dopiero po 3-4cyklach sie unormowalo a i po ostatnim poronieniu prolaktyna mi skoczyla w górę i brałam dostinex po tym cykle 28dni ;)

Dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na zgage ? Pytałam lekarza o leki to mówił ze mleko pić ale to nic nie daje.... xd

reklama
Woda zuber.
@Wikunia7 jeśli chodzi o takie zmiany, to u mnie to samo..... też sie zmieniłam i też w taki sposób .... życie daje nam po dupie i w tej sytuacji ciężko pozostać pełnym empatii człowiekiem....
@Mi80 ja na okres czekalam 6 tygodni, potem cykle były dziwne bo raz 24 dni potem 40dni i dopiero po 3-4cyklach sie unormowalo a i po ostatnim poronieniu prolaktyna mi skoczyla w górę i brałam dostinex po tym cykle 28dni ;)

Dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na zgage ? Pytałam lekarza o leki to mówił ze mleko pić ale to nic nie daje.... xd

Mi pomagały zwykle miętowe gumy do żucia ;)

Dziewczyny mam następne pytanie, bo ja juz się kompletnie nie znam na tym. Lekarz mi zlecił wykonanie badania AMH, mój wynik to 5,74 ng/ml. W internecie widzę, że jest to za wysoki wynik, że wskazuje na PCO. Ale ja nie mam PCO. Dlaczego poziom jest tak wysoki czy to źle?
Ja miałam 4,9 wynik i nikt mi nie mówił, ze mam pco a leczył mnie wybitny lekarz :) wiem, ze jakaś mediana jest w wynikach i to się czasem jakoś dzieli na pół (coś mi świta) ale nie mam pewności

Dziewczyny, a czy któraś ma sprawdzonego lekarza w Krakowie? Gdzieś mi Przybycień mignął, ale chętnie bym podpytała coś więcej. Mój gin jest super empatyczny, odbiera telefon jak tylko coś się dzieje, pomagał mi w najgorszym okresie czyli przy poronieniu natomiast mam wrażenie, że przepisał mi badania, ale dla niego to był "przypadek" czytaj infekcja. Także wolałabym sprawdzić jeszcze kogoś poleconego i bardziej "sceptycznego" i szukającego. Z góry dziękuje

Dziewczyny, a czy któraś ma sprawdzonego lekarza w Krakowie? Gdzieś mi Przybycień mignął, ale chętnie bym podpytała coś więcej. Mój gin jest super empatyczny, odbiera telefon jak tylko coś się dzieje, pomagał mi w najgorszym okresie czyli przy poronieniu natomiast mam wrażenie, że przepisał mi badania, ale dla niego to był "przypadek" czytaj infekcja. Także wolałabym sprawdzić jeszcze kogoś poleconego i bardziej "sceptycznego" i szukającego. Z góry dziękuje
Kraków - wspanialy dr Przybycien [emoji173] i dr Rajtar-Ciosek

reklama
Do góry