reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Wikunia7 jeśli chodzi o takie zmiany, to u mnie to samo..... też sie zmieniłam i też w taki sposób .... życie daje nam po dupie i w tej sytuacji ciężko pozostać pełnym empatii człowiekiem....
@Mi80 ja na okres czekalam 6 tygodni, potem cykle były dziwne bo raz 24 dni potem 40dni i dopiero po 3-4cyklach sie unormowalo a i po ostatnim poronieniu prolaktyna mi skoczyla w górę i brałam dostinex po tym cykle 28dni ;)

Dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na zgage ? Pytałam lekarza o leki to mówił ze mleko pić ale to nic nie daje.... xd

reklama
Woda zuber.
@Wikunia7 jeśli chodzi o takie zmiany, to u mnie to samo..... też sie zmieniłam i też w taki sposób .... życie daje nam po dupie i w tej sytuacji ciężko pozostać pełnym empatii człowiekiem....
@Mi80 ja na okres czekalam 6 tygodni, potem cykle były dziwne bo raz 24 dni potem 40dni i dopiero po 3-4cyklach sie unormowalo a i po ostatnim poronieniu prolaktyna mi skoczyla w górę i brałam dostinex po tym cykle 28dni ;)

Dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby na zgage ? Pytałam lekarza o leki to mówił ze mleko pić ale to nic nie daje.... xd

Mi pomagały zwykle miętowe gumy do żucia ;)

Dziewczyny mam następne pytanie, bo ja juz się kompletnie nie znam na tym. Lekarz mi zlecił wykonanie badania AMH, mój wynik to 5,74 ng/ml. W internecie widzę, że jest to za wysoki wynik, że wskazuje na PCO. Ale ja nie mam PCO. Dlaczego poziom jest tak wysoki czy to źle?
Ja miałam 4,9 wynik i nikt mi nie mówił, ze mam pco a leczył mnie wybitny lekarz :) wiem, ze jakaś mediana jest w wynikach i to się czasem jakoś dzieli na pół (coś mi świta) ale nie mam pewności

Dziewczyny, a czy któraś ma sprawdzonego lekarza w Krakowie? Gdzieś mi Przybycień mignął, ale chętnie bym podpytała coś więcej. Mój gin jest super empatyczny, odbiera telefon jak tylko coś się dzieje, pomagał mi w najgorszym okresie czyli przy poronieniu natomiast mam wrażenie, że przepisał mi badania, ale dla niego to był "przypadek" czytaj infekcja. Także wolałabym sprawdzić jeszcze kogoś poleconego i bardziej "sceptycznego" i szukającego. Z góry dziękuje

Dziewczyny, a czy któraś ma sprawdzonego lekarza w Krakowie? Gdzieś mi Przybycień mignął, ale chętnie bym podpytała coś więcej. Mój gin jest super empatyczny, odbiera telefon jak tylko coś się dzieje, pomagał mi w najgorszym okresie czyli przy poronieniu natomiast mam wrażenie, że przepisał mi badania, ale dla niego to był "przypadek" czytaj infekcja. Także wolałabym sprawdzić jeszcze kogoś poleconego i bardziej "sceptycznego" i szukającego. Z góry dziękuje
Kraków - wspanialy dr Przybycien [emoji173] i dr Rajtar-Ciosek

reklama
Do góry