reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Babeczki już pytałam chyna wczoraj o to badanie ANA. Pani Dr zleciła mi ANA screen nie pojedyncze ANA1,2,3 czy jtoraś z Was tak miała?? Załączam badanie są tam jakieś wskaźniki jak sie doczytałam to są typy przeciwciał wynik negatywny więc chyba ok?? Kwas foliowy tez w normie.
Dzięki za pomoc

Załączniki

• Screenshot_2019-11-15-09-46-37-1.png
    Screenshot_2019-11-15-09-46-37-1.png
    45,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Babeczki już pytałam chyna wczoraj o to badanie ANA. Pani Dr zleciła mi ANA screen nie pojedyncze ANA1,2,3 czy jtoraś z Was tak miała?? Załączam badanie są tam jakieś wskaźniki jak sie doczytałam to są typy przeciwciał wynik negatywny więc chyba ok?? Kwas foliowy tez w normie.
Dzięki za pomoc
Ana screen to Ana1 zawsze robi się pierwsze to badanie jesli coś wychodzi to dwójkę itd. Nie widać norm takze nie powiem czy ok chodź przypuszczam , że tak. Jesli chodzi o działanie badania itd ja miałam to samo zakreciłam się okrutnie uważam teraz po czasie , że to wyparcie strat i próba poradzenia sobie psychicznie z problemem bólem itd. Jesli chodzi o lekarza ja bym na pewno nie pisała z kazdym badaniem bo jak " mąż/partner powiedział jest nas wiele" a wasza Pani dr to w ciąży trzeba być "człowiekiem" wiesz o co mi chodzi?

@Wikunia7 kochana jestem z Tobą wierzę , że bedzie dobrze. U mnie jak był krwiak to krwawiłam normalnie szklankami mi lecialo jak wstałam tak się zdarza( dziewczyny przepraszam za dosłowność). Odstaw acard na kilka dni on utrzymuje się w organiźmie 7 dni także nic dziecku nie grozi. Lekarzem się nie przejmuj jesteś tam dla dziecka niedlugo bedziecie w domu . Informuj myslami z Wami

Na usg mi powiedzieli ze mam nierugalarny pęcherzyk więc nie rokuje to dobrze i jest krwiak i niewiadomo czy to już poronienie czy się wchlonie. Zalamka brak mi slow

@Wikunia7 trzymaj sie kochana, nie będę Ci pisała że "na pewno wszystko będzie dobrze" bo tego nie wiem.... to taki etap ze wszystko moze sie zdarzyć ale mocno trzymam kciuki żeby jednak ta ciąża się utrzymała :* przede wszystkim Ty sie nie załamuj i trzymaj sie dzielnie

Ana screen to Ana1 zawsze robi się pierwsze to badanie jesli coś wychodzi to dwójkę itd. Nie widać norm takze nie powiem czy ok chodź przypuszczam , że tak. Jesli chodzi o działanie badania itd ja miałam to samo zakreciłam się okrutnie uważam teraz po czasie , że to wyparcie strat i próba poradzenia sobie psychicznie z problemem bólem itd. Jesli chodzi o lekarza ja bym na pewno nie pisała z kazdym badaniem bo jak " mąż/partner powiedział jest nas wiele" a wasza Pani dr to w ciąży trzeba być "człowiekiem" wiesz o co mi chodzi?

@Wikunia7 kochana jestem z Tobą wierzę , że bedzie dobrze. U mnie jak był krwiak to krwawiłam normalnie szklankami mi lecialo jak wstałam tak się zdarza( dziewczyny przepraszam za dosłowność). Odstaw acard na kilka dni on utrzymuje się w organiźmie 7 dni także nic dziecku nie grozi. Lekarzem się nie przejmuj jesteś tam dla dziecka niedlugo bedziecie w domu . Informuj myslami z Wami
@Porzeczka1234 wynik <0,5 niżej normy
Negatywny <1,5
Pozytywny > 1,5
Więc chyba ok
Oczywiście Pani dr nikt nie bedzie nękał poczekam na odpowiedź badania skompletuje i wysle mam nadzieje ze do tej pory to cos niecos pomożecie z 2ynikami na forum zeby sie nie denerwowac ☺

reklama
Do góry