reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dagmarie25 dzieki za te słowa otuchy. Najbardziej się boję że to jest czerwone. Tak biorę acard heparyne czekam co mi doktor Janosz odp bo byłam u innego ginekologa u siebie na miejscu

reklama
@Wikunia7 na poprawe humoru wychodzimy dzisiaj z Cytolabu po badaniu nasienia itd pani mówi nam do widzenia zresztą bardzo mila a moj małż patrzy na Nią i mówi " no nad światłem musicie popracować za jasne 😅😅 " drobny komentarz....
Mój jak oddawał materiał do badania (był sam w pokoju) to Pani mu powiedziała o jak dużo tego. Na co mój mąż, że za małe pojemniki dają 🙈🙈🙈

Tak jeszcze myślę że przy pierwszym usg był widoczny sam pęcherzyk a teraz był z cialkiem żółtym to może dobrze?
U mnie przy pierwszym USG wogole pecherzyka nie bylo widac. Lekarz wyslal mnie na bete bo nie mozna bylo wogole ciaży stwierdzic. Mialam wtedy i mam nadal mieśniaka, który też nie ułatwiał sprawy. I wszystko zasłaniał. Dopiero kolejne USG za chyba 3 tygodnie pokazało pęcherzyk. Także naprawdę głowa do góry. Więcej myśli pozytywnych. A mniej doszukiwania się czegoś na siłę. Jak możesz (bo nie wiem czy pracujesz czy masz l4) to odpoczywaj. A jak się krwawienie nasili do do szpitala.

@Mi80 ja polecam nifty, bo daje dużo spokoju, którego nam niestety brakuje. U mnie najpierw zrobiliśmy prenatalne, żeby wiedzieć, ze dzidziol żyje, żeby nie bulic na marne. 2,5 koła piechotà nue chodzi ;). Jak się okazało, ze dzidzi ok to poszłam oddać krew. Także na wyniki prenatalnych nie musiałam w zasadzie czekać, bo przy mojej historii i wieku było realne zagrożenie, ze ryzyko wyjdzie duże. Co ciekawe i tak wyszło nieduże :)
A teraz tylko sue zastanawiam czy przypadkiem nie oddawałam krwi w środę, a wyniki były dopieto po 10 dniach w poniedziałek - nie mam kalenarza starego przy sobie, żeby to sprawdzić.

reklama
Tak jeszcze myślę że przy pierwszym usg był widoczny sam pęcherzyk a teraz był z cialkiem żółtym to może dobrze?
Oczywiście, że dobrze, bo widać że się rozwija. Ja w donoszonej ciąży krwawilam żywa krwią w 8 tygodniu, a od początku były plamienia, a mój trzylatek śpi teraz spokojnie w łóżeczku.. To jest taki etap, że trzeba odpoczywać i wierzyć że się uda, bo tylko spokój Cię uratuje :)

Do góry