@Porzeczka1234 super gratulacje dziewczyny a mialyscie takie dziwne klucia w brzuchu przeważnie mam to po heparyne idzie zgupiec z tym wszysykim
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę jutro 1 raz do Dr Janosz strasznie się denerwuję@Charlotte21 napisz koniecznie co tam, jak tam Czekamy ja jadę do dr 27-11-2019
Ja raz tylko oddawałam materiał do badania, ale nic nie udało się z niego wyhodować. Niestety. Ale ja nie chciałam pod macierzyński czy coś.Ja idę jutro 1 raz do Dr Janosz strasznie się denerwuję
Powiedzcie mi bo tracę trochę nerwy 17.10 pobrano materiał z poronienia 18 odebrał kurier wyniki miały być do 14 dni roboczych (zaczelam liczyc od 21 opuscilam 1.11 bo swieto wiec wyszlo ze jutro jest 14 dzien) dzwonilam tam wczoraj policzyla powiedziala zeby jutro przyjechac i sprawdzic czy beda a jak nie
Martwie sie czy to dlugie czekanie nie wplynie na sprawy formalne urlop macierzynski etc
Pozatym jutro wizyta myslalam ze bede miala juz wyniki a tu echo na stronie internetowej stale "brak wynikiow w formie elektroniczbej"
Jak dlugo czekalyscie na wyniki genetyczne z materialu po poronieniu???
Tak mam policystyczne przede wszytskim prawy. Jem metmorfine juuz od dwóch miesięcy metformax i symformin. I Wit d też jem. Pozatym cały czas pregna start. Kwas. Planuję w tym cyklu zrobić tyłka jeszcze się nie zaczął... Nie wiem czy z tego spiecia że się nie udało ten okres nie nadchodzi... Nie wiem CZY znów brać ten wlew czy spróbować intralipid podać... Tak naprawdę znów nie wwiem czy zarodek ok jest... Oby@monikao777 masz stwierdzone pcos? ja tez mam wysokie amh i na poprawe komórek jajowych dostałam glucophage, koenzym q10, inofem, wit. E, wit. D myślę ze warto wdrożyć mimo wszystko bo podobno przy takim amh komorki sa słabszej jakości.
Kiedy planujesz kolejny transfer?
Accofil miałam zawsze podany po owulacji... Wtedy też szkodzi?? Biorę już od ok 2 miesięcy metformax i symformin...Ja chyba bym też zrezygnowała z accofilu domacicznie jajeczka po nim moga być gorszej jakości i popieram @dagmarie25 metformax popeawia jakość komórki moja druga ciąża z cyklu naturalnego bez monitoringu starań itd pierwsza taka. Trzymam bardzo mocno kciuki za Was. Może napisz jakie dawki leków bierzesz. Imunoglobiny mimo , że drogie moim zdaniem chyba lepsze intralipid.
@Charlotte21 dostaniesz kopniaka..... a tak poważnie ...wiem ,że sie boisz ale musisz uwierzyć w maluszka wcale w drugim trymestrze nie jest lepiej ale obiektywnie lepiej mieć mdłości niz nie mieć w ogole objawów . Jesli chodzi o zaparcia to u mnie niestety tez sa od początku możesz brać espumisan i mize kup sobie tu polecany i ja go też mam blonnik z pingwinem co prawda na mnie nic nie działa mimo diety cukrzycowej i ogromnej ilości warzyw muszę czasem sie ratować czopkiem niestety. Podaje link ja zamawiam do apteki bo nigdzie nie można go dostać
Błonnik dla dzieci od 12 miesiąca życia, proszek, 100 g
Błonnik dla dzieci od 12 miesiąca życia, proszek, 100 g w portalu DOZ.pl. Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.www.doz.pl
Jedni w ta stronę inni w drugą myślę , że to chyba nie ma znaczenia na poczatku też mialam biegunki i schudłam 3 kg. Nasza @iveo tez miała biegunki w ciąży a Michałek juz ma prawie rok.
U nas wczoraj bylo 3 usg generyczne szczerze okropny stres nie wism czemu strasznie się nskreciłam . Nasza kruszka wygląda na zdrowa wszystko z nia dobrze wazy 1600 gram i ma ok 42 cm i bardzo dlugie nogi haha
A to ona jeszcze bezimienna córeczka
Ja teraz mam cały czas transfery.. Już druga procedura in vitro i ostatni zarodek.... Dr p nie wierzy w intralipid :/@monikao777 accofil podany przed owulacja ją blokuje jesli po owu brałaś to wszystko dobrze.
Najlepiwj zapytaj dr.P o to czy lepiej intralipid czy immunoglobuline, tak jwk pisaliśmy immunoglobuliny są silniejsze zdecydowanie.
Myślałaś o szczepieniach limfocytami męża?
@szkala przykro mi z tego co wiem to Ty zaszłaś zaraz po poronieniu? Moze bylo po prostu za wcześnie na ciąże.... ściskam