tak i sterydy tezIntralipid bierzesz na nk?
juz 2 wlewy za mna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak i sterydy tezIntralipid bierzesz na nk?
Miałam wlew z immunoglobulin. Immunoglobuliny kupiłam w jednej z aptek w Krakowie i podane miałam w IV clinic KrakówDziewczyny bardzo proszę o pomoc potrzebuje namiary numer tel adres na wlewy i immunoglobuliny jak coś wiecie jakie koszty cokolwiek bardzo proszę napiszcie pozdrawiam
Możesz opowiedzieć swoją historię i jakie masz wyniki?tak i sterydy tez
juz 2 wlewy za mna
@szkala gratuluję super wieści ☺ ja mam wizytę w piatek u dr Janosz a 12 wizyte u genetyka czekam caly czas na wynik z matetialu po poronieniu 14 dni mija w piatek mam nadzieje ze juz beda. Mysle ze w piatek Dr powie mi kiedy moglabym sie starac poronilam 17 pazdziernika.Spróbuj się cieszyć, że rośnie. Skoro teraz jest wysoka, jak nigdy nie była, to już wszystko będzie tylko dobrze. U mnie też jest ciąża, beta na razie 20, ale widać na usg, ze zaczyna się kształtować pęcherzyk. Poszłam do lekarza wynikami dodatkowych badań i info, że nie dostaje miesiączki ,a to już 6 tyg. od poronienia i chyba mi się utrzymuje beta jeszcze, bo test mi wyszedł pozytywny. Też się stresuje, bo jutro idę betę powtórzyć, a potem mam już nie badać. Mój jedyny objaw to, że budzę się o 4 rano, ale ja chyba nawet jeszcze nie dotarłam do terminu spodziewanej miesiączki, której nie zdążyłam mieć i niewiadomo jak to liczyć.
MOnika kiedys na priv ci wszystko opisywalam zajrzyjMożesz opowiedzieć swoją historię i jakie masz wyniki?
OK zaraz zobaczęMOnika kiedys na priv ci wszystko opisywalam zajrzyj
Dr z każdą moja negatywna beta jest załamany... Nie umie wytłumaczyć czemu pierwszy zdrowy zarodek przy pełnej obstawie leków się nawet nie zaimplantowal... Leki do każdego transferu wlew domaciczny z accofil plus zastrzyki steryd neoparin prolutex progesteron besins duphaston crinone acard. Ten ostatni transfer wlewy z immunoglobulin i pozostałe leki ale bez steryd już... Nie wiem co teraz... Wlewy potencjalnie działają do 4 tyg akurat to wypadac będzie prawdopodobnie w dniach transferu... I nie wiem czy dalej wlew czy może intralipid plus steryd teraz...ech przykro mi ze kolejne podejscie nie udane
a na jakich lekach jestes ? masz sterydy ?
z tego co wiem wlewy z immunoglobulin maja takie same zadanie co z intralipid a nawet sa lepsze ..
przy brakujacych KIrach dziewczyny biora accofil , na nk sterydy i wlewy , dostajesz heparyne ? od kiedy ?
co na to wszystko Przybycien bo to jednak swietny lekarz i zna sie na tym ..