@Wikunia7 gratulujęBeta z krwi wyszła 236, 46 pierwszy raz mam tak dużo aż się rozplakalam ale nadal się boję zapeszac
reklama
szkala
Fanka BB :)
Spróbuj się cieszyć, że rośnie. Skoro teraz jest wysoka, jak nigdy nie była, to już wszystko będzie tylko dobrze. U mnie też jest ciąża, beta na razie 20, ale widać na usg, ze zaczyna się kształtować pęcherzyk. Poszłam do lekarza wynikami dodatkowych badań i info, że nie dostaje miesiączki ,a to już 6 tyg. od poronienia i chyba mi się utrzymuje beta jeszcze, bo test mi wyszedł pozytywny. Też się stresuje, bo jutro idę betę powtórzyć, a potem mam już nie badać. Mój jedyny objaw to, że budzę się o 4 rano, ale ja chyba nawet jeszcze nie dotarłam do terminu spodziewanej miesiączki, której nie zdążyłam mieć i niewiadomo jak to liczyć.Ja czekam jak na szpilkach jaki mam przyrost bety normalnie za każdym razem ten strach..
szkala
Mnie robił, żeby zobaczyć, czy wszystko ok po poronieniu. Mnie tez kują jajniki - prawy. Też trzymam kciuki@szkala to gratuluje wiem że powinnam się cieszy tylko zawsze wygląda to podobnie właśnie mi lekarka nie zrobiła usg bo powiedziała że nic nie będzie widać a po co tam przeszkadzać.. Mam podobnie od 4 rano nie śpię, plecy mnie bolą i się martwie. 3mam kciuki za Nas Wszystkie!
szkala
Moja beta po 48 to 489 wzrosła jejku jak się cieszę choć wiem że dopiero będę szczęśliwa jak zobaczę pęcherzyk ale i tak chce mi się plakac
Cudownie Rośnie, rośnie !!!
Będziemy wszystkie eciocie trzymać kciukiMoja beta po 48 to 489 wzrosła jejku jak się cieszę choć wiem że dopiero będę szczęśliwa jak zobaczę pęcherzyk ale i tak chce mi się plakac
reklama
monikao777
Intralipid bierzesz na nk?Ja jestem wlasnie na wlewie z intralipidu. Na zleceniu mialam 100ml intralipidu i 250 ml soli a podlaczyli mi butle 500ml [emoji848]
I zaskoczona jestem ze to takie biale..Zobacz załącznik 1034082
Podziel się: