reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja czekam jak na szpilkach jaki mam przyrost bety normalnie za każdym razem ten strach..
Spróbuj się cieszyć, że rośnie. Skoro teraz jest wysoka, jak nigdy nie była, to już wszystko będzie tylko dobrze. U mnie też jest ciąża, beta na razie 20, ale widać na usg, ze zaczyna się kształtować pęcherzyk. Poszłam do lekarza wynikami dodatkowych badań i info, że nie dostaje miesiączki ,a to już 6 tyg. od poronienia i chyba mi się utrzymuje beta jeszcze, bo test mi wyszedł pozytywny. Też się stresuje, bo jutro idę betę powtórzyć, a potem mam już nie badać. Mój jedyny objaw to, że budzę się o 4 rano, ale ja chyba nawet jeszcze nie dotarłam do terminu spodziewanej miesiączki, której nie zdążyłam mieć i niewiadomo jak to liczyć.

@szkala to gratuluje:) wiem że powinnam się cieszy tylko zawsze wygląda to podobnie właśnie mi lekarka nie zrobiła usg bo powiedziała że nic nie będzie widać a po co tam przeszkadzać.. Mam podobnie od 4 rano nie śpię, plecy mnie bolą i się martwie. 3mam kciuki za Nas Wszystkie!

@szkala to gratuluje:) wiem że powinnam się cieszy tylko zawsze wygląda to podobnie właśnie mi lekarka nie zrobiła usg bo powiedziała że nic nie będzie widać a po co tam przeszkadzać.. Mam podobnie od 4 rano nie śpię, plecy mnie bolą i się martwie. 3mam kciuki za Nas Wszystkie!
Mnie robił, żeby zobaczyć, czy wszystko ok po poronieniu. Mnie tez kują jajniki - prawy. Też trzymam kciuki :)

reklama
Do góry