szkala
Fanka BB :)
Trzymam kciuki by już tylko rosła.Beta z krwi wyszła 236, 46 pierwszy raz mam tak dużo aż się rozplakalam ale nadal się boję zapeszac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki by już tylko rosła.Beta z krwi wyszła 236, 46 pierwszy raz mam tak dużo aż się rozplakalam ale nadal się boję zapeszac
Skoro lekarz dał taką dawkę to znaczy, że jest bezpieczna. Poza tym zorganizowany krwiak praktycznie zaraz się ewakuuje lub wchłonie. I tak można w udo, choć ja robiłam w brzuch do końca ciazyDziewczyny mam jeszcze pytanie - ten clexane 0,6 powiedział że mogę dawać sobie w udo, że nie trzeba w brzuch bo się siniaki robią. Na ulotce jest tylko o brzuchu z dałam w udo. Jest ok?
Trochę się obawiam jak krwiak zareaguje na clexane ale lekarz wie o nim, bo w 11 tygodniu wylądowałam z mega krwotokiem w szpitalum. Dziś 18t3d krwiak jest ale mniejszy i zorganizowany w większości
Dziś słabo spałam w nocy stresowalam się trochę wiem że nie wolno ale to silniejsze... Najgorsze ze się bardzo dobrze czuje jedynie jakiś katar mam
Wszystko będzie dobrzeBeta z krwi wyszła 236, 46 pierwszy raz mam tak dużo aż się rozplakalam ale nadal się boję zapeszac
W moim życiu partnerzy niestety się zmieniali właśnie z tego powodu że traciłam ciąże. Obecnym partnerem pierwszy raz zaszłam w ciążę i też niestety porażka. Nie jeszcze nie był przebadany.@diablicasamil a mam pytanie...czy partner został przebadany? Bo ze złej jakości nasienia również są poronienia.
@Wikunia7 zaciskam kciuki. Beta obiecująca