burczuś
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam jednak na IP. Na każdym chcieli mnie przyjść ma oddział najpierw aby zrobić badania. W końcu znalazłam super ordynatora szpitala który mnie zbadał. Krwawienie mówił że już malinowe i brunatne więc stare. Brzuch nie napięty. Nadzerka jest. Akcja serca uwieczniona. Więcej nie mógł zrobić. Jego zdaniem powinnam.zostac e szpitalu na tydzień aby się mną zsopoekowali. Trochę nad tym myślę. Może warto. Mówił że często spokój i leżenie pomaga kobiecie.@Charlotte21 i jak się czujesz ?
To dobrze że wszystko dobrze. Może warto zastanowić się nad tym tygodniem w szpitalu zawsze to taki spokój że w razie czego ktoś jest i może pomóż odrazuByłam jednak na IP. Na każdym chcieli mnie przyjść ma oddział najpierw aby zrobić badania. W końcu znalazłam super ordynatora szpitala który mnie zbadał. Krwawienie mówił że już malinowe i brunatne więc stare. Brzuch nie napięty. Nadzerka jest. Akcja serca uwieczniona. Więcej nie mógł zrobić. Jego zdaniem powinnam.zostac e szpitalu na tydzień aby się mną zsopoekowali. Trochę nad tym myślę. Może warto. Mówił że często spokój i leżenie pomaga kobiecie.
Porozmawiam z moja dr o tym może się uda....
Mówił że to mało prawdopodobne że przez Luteine. Raczej obstawial na infekcje. W sumie dr Janosz nie robiła mi cytologia i wymazu. W moczu nic nie wyszlo. będę jutro myśleć jak to ogarnąć. We wtorek jeszcze prenatalne.
Nie wiem na ile dokładne było to badanie bo powiedziałam tak na szybkie jest 12tc.i na USG potwierdził że dziecko odpowiada 12 tv. A u mnie już 12t4d. Ale nie będę się czepiać bo robił mi wielką przysługę i przyjął bez rejestracji.
Kochana ja to chyba 6x byłam na oddziale także uważam że mimo wszystko lepiej być ostrożnym A w domu jak to w domu- Zaraz Cię coś skusiByłam jednak na IP. Na każdym chcieli mnie przyjść ma oddział najpierw aby zrobić badania. W końcu znalazłam super ordynatora szpitala który mnie zbadał. Krwawienie mówił że już malinowe i brunatne więc stare. Brzuch nie napięty. Nadzerka jest. Akcja serca uwieczniona. Więcej nie mógł zrobić. Jego zdaniem powinnam.zostac e szpitalu na tydzień aby się mną zsopoekowali. Trochę nad tym myślę. Może warto. Mówił że często spokój i leżenie pomaga kobiecie.
Mówił że to mało prawdopodobne że przez Luteine. Raczej obstawial na infekcje. W sumie dr Janosz nie robiła mi cytologia i wymazu. W moczu nic nie wyszlo. będę jutro myśleć jak to ogarnąć. We wtorek jeszcze prenatalne.
Nie wiem na ile dokładne było to badanie bo powiedziałam tak na szybkie jest 12tc.i na USG potwierdził że dziecko odpowiada 12 tv. A u mnie już 12t4d. Ale nie będę się czepiać bo robił mi wielką przysługę i przyjął bez rejestracji.
Tego nie wiem, będę pytać właśnie jutro o to tylko nie wiem czy będzie chciała mnie posłać do szpitala, czy będzie to widziała za potrzebne@Charlotte21 powiedz mi a doktor Janosz nie mogłaby Cię skierować do swojego szpitala żeby mieć Cię na oku czy tak nie da rady?
Byłam jednak na IP. Na każdym chcieli mnie przyjść ma oddział najpierw aby zrobić badania. W końcu znalazłam super ordynatora szpitala który mnie zbadał. Krwawienie mówił że już malinowe i brunatne więc stare. Brzuch nie napięty. Nadzerka jest. Akcja serca uwieczniona. Więcej nie mógł zrobić. Jego zdaniem powinnam.zostac e szpitalu na tydzień aby się mną zsopoekowali. Trochę nad tym myślę. Może warto. Mówił że często spokój i leżenie pomaga kobiecie.