@dagmarie25 tak taki mam wlewy z intralipidu a starania od paru dni zobaczymy
reklama
dagmarie25
Fanka BB :)
Charlotte21
Oszaleje. Luteiny nie biorę od 2 dni A dzisiaj wieczorem znowu krwawienie. Co mam robić??? Jestem dzisiaj u rodziców i IP jest daleko i nie słynie z dobrego komentarza.
Już nic nie rozumiem. Boję się , że coś sie dzieje z dzieckiem.
@dagmarie25 ja za Ciebie tez jestem taka zła że immunologia nam szwankuje tak ciężki temat ale trzeba mieć nadzieje
Porzeczka1234
Moze masz jakiegoś krwiaka? Duzo krwi? Jeśli nie chcesz jechać na ip to może połóż się i postaraj się uspokoićOszaleje. Luteiny nie biorę od 2 dni A dzisiaj wieczorem znowu krwawienie. Co mam robić??? Jestem dzisiaj u rodziców i IP jest daleko i nie słynie z dobrego komentarza.
dagmarie25
Charlotte21
Nie wiem co mogą zaradzić na IP? Wszystkie leki biorę. Krwiaka nie mam. Nikt nie mówił że mam. Może ciągle nadzerka?Moze masz jakiegoś krwiaka? Duzo krwi? Jeśli nie chcesz jechać na ip to może połóż się i postaraj się uspokoić
Cholera nie wiem co robić. U mnie jeszcze impreza urodzinowa i nie Chce psuć atmosfery. Ale jak coś jest nie tak to wolę wiedzieć.
@dagmarie25 wiem ale czasem się czuję jak królik doświadczalne nawet raz mi lekarz powiedział że dla niego jestem zagadka:/mam 20dc i już czuję takie bóle okresowe:/albo to moja psychika juz
dagmarie25
@Charlotte21 ja bym pojechała bo chociaż zrobią usg i bedziesz spokojniejsza ze z maluchem wszystko dobrze
@Wikunia7 my to praktycznie wszystkie jesteśmy krolikami doświadczalnymi taki nasz los.... nikt nam nie powie ze dane leczenie pomoze nam na 100%, niestety
@Wikunia7 my to praktycznie wszystkie jesteśmy krolikami doświadczalnymi taki nasz los.... nikt nam nie powie ze dane leczenie pomoze nam na 100%, niestety
reklama
basiawol
@Porzeczka1234 u nas bez zmain ciagle odkaladamy starania nie wiem czy wogole bedziemy sie jeszcze kiedykolwiek strac
Podziel się: