reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala a co Wam Przybycien mówi?? Jakie byly jego propozycje jesli chodzi o leczenie ?
3mam kciuki zeby to bylo jednorazowe plamienie :)
Ivf z pgd, żeby sprawdzić zarodki pod kątem genetycznym. Ale zanim wpakujemy się w ivf to muszę dokładnie przebadać mojego dziada w domu, bo on ma mało badań zrobionych [emoji6]

@Wikunia7 miałam szczepienia u Paśnika, po których nie mogłam długo zajść w ciążę [emoji57] teraz jak się odblokowałam, to co drugi cykl zachodzę [emoji6]

Ostatnia edycja:
Mnie Pasnik średnio chciał. Na szczepienia bo inne badania kiry mówiły mu coś innego jedynie powiedział że może jednak pomogą szczepienia miałam się zapisać ale trafiłam na doktor Janosz i te wlewy od razu zasugerował ogólnie idzie zgupiec czy kiedyś się uda:(moja psychika ma się coraz gorzej ale może te wlewy i steryd pomoze

@Porzeczka1234 nie mogę tego sodowicz znaleźć pamietasz jaka to poradnia Angelius czy Godula Hope jest jeszcze Postmedical dzięki za pomoc
NZOZ Genom albo Godula Hope właśnie tu i tu widnieje ten sam nr tel. Ja byłam w NZOZ genom przynajmniej pod ta nazwą.

@Charlotte21 kochana może to uczulenie właśnie na luteinę i moze podrażnienia bierzesz dupka i jest dobrze jak brzuch do tego przestaje boleć to nic tylko się cieszyć

@czarna_mala mam nadzieję , że to tylko plamienia. Ale zbadałabym tego męża dokładnie te p/ciała w spermie macie przebadane? Wbrew opini nie zawsze po stronie kobiety jest problem . Mimo wszystko zaciskam kciuki

reklama
@Wikunia7 To masz pewnie kir bx skoro Paśnik nie mówił nic o accofilu.....
Ja jestem po szczepieniach, wczesniej ciąża na intralipidzie i żelaznym zestawie i niestety sie nie udało.
Wlewy bedziesz miala z intralipidu czy immunoglobulin ? I kiedy zaczynacie starania? :)

Do góry