reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala a co Wam Przybycien mówi?? Jakie byly jego propozycje jesli chodzi o leczenie ?
3mam kciuki zeby to bylo jednorazowe plamienie :)
Ivf z pgd, żeby sprawdzić zarodki pod kątem genetycznym. Ale zanim wpakujemy się w ivf to muszę dokładnie przebadać mojego dziada w domu, bo on ma mało badań zrobionych [emoji6]

@Wikunia7 miałam szczepienia u Paśnika, po których nie mogłam długo zajść w ciążę [emoji57] teraz jak się odblokowałam, to co drugi cykl zachodzę [emoji6]

Ostatnia edycja:
Mnie Pasnik średnio chciał. Na szczepienia bo inne badania kiry mówiły mu coś innego jedynie powiedział że może jednak pomogą szczepienia miałam się zapisać ale trafiłam na doktor Janosz i te wlewy od razu zasugerował ogólnie idzie zgupiec czy kiedyś się uda:(moja psychika ma się coraz gorzej ale może te wlewy i steryd pomoze

@Porzeczka1234 nie mogę tego sodowicz znaleźć pamietasz jaka to poradnia Angelius czy Godula Hope jest jeszcze Postmedical dzięki za pomoc
NZOZ Genom albo Godula Hope właśnie tu i tu widnieje ten sam nr tel. Ja byłam w NZOZ genom przynajmniej pod ta nazwą.

@Charlotte21 kochana może to uczulenie właśnie na luteinę i moze podrażnienia bierzesz dupka i jest dobrze jak brzuch do tego przestaje boleć to nic tylko się cieszyć

@czarna_mala mam nadzieję , że to tylko plamienia. Ale zbadałabym tego męża dokładnie te p/ciała w spermie macie przebadane? Wbrew opini nie zawsze po stronie kobiety jest problem . Mimo wszystko zaciskam kciuki

reklama
@Wikunia7 To masz pewnie kir bx skoro Paśnik nie mówił nic o accofilu.....
Ja jestem po szczepieniach, wczesniej ciąża na intralipidzie i żelaznym zestawie i niestety sie nie udało.
Wlewy bedziesz miala z intralipidu czy immunoglobulin ? I kiedy zaczynacie starania? :)

Do góry