Co ile dni masz wlewy ?O proszę! Wszystko za jednym zamachem. ! Ekstra. Ja właśnie wyszłam z wlewu. tylko że w Abgeliusie podają 4 osobne butle....idzie się wykończyć nic nie robieniem! Trzymam kciuki aby działał!
reklama
I ty tez masz takie biale mleczko ?O proszę! Wszystko za jednym zamachem. ! Ekstra. Ja właśnie wyszłam z wlewu. tylko że w Abgeliusie podają 4 osobne butle....idzie się wykończyć nic nie robieniem! Trzymam kciuki aby działał!
Ja to bym ppwiedziala ze trzebaDziewczyny mam takie głupie pytanie czy przed wlewami które mają być koło owulacji można wspolzyc? boję się żeby nie przegapić momentu bo różnie wypada czasem owulacja..
Wlasnie zeby nie przegapic
Za 3 tyg wlasnie w okolicach owu mam kolejna
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Cudownie ! :***
Liczę na to, że jak najmniej będzie tych skutków wczesniactwa. Przytulam mocno ;*
Moje dzieci nie skrajne wcześniaki, a wiem ile roboty mamy więc życzę powodzenia i siły na każdy dzień;**
Liczę na to, że jak najmniej będzie tych skutków wczesniactwa. Przytulam mocno ;*
Moje dzieci nie skrajne wcześniaki, a wiem ile roboty mamy więc życzę powodzenia i siły na każdy dzień;**
Dziewczynki, tylko wpadam powiedziec, ze jestesmy z domu, w sumie juz prawie 4 tygodnie ale z jednej strony czuje jakby to bylo dopiero wczoraj a z drugiej, jakby one byly z nami od zawsze. Sa cudowne, grzeczne, spia duzo, lubua przytulasy, gdyby nie skutki wczesniactwa z ktorymi beda sie birykac dlugie lata to napisalabym, ze jest cudownie
Pozdrawiam wszystkie!!! Dziekuje za kazde mile slowo, za kazda modlitwe. Nie ma szans, zebym was doczytala bo bardzo rzadko tu wchodze, doslownie raz na kilka tygodni. Rehabilitujemy sie juz, a wyprawa z nimi na koniec miasta to zajwcie na pol dnia. Reszta to karmienie usypianie, przytulasy i spacerki
Wielki buziak dla was wszystkich :*
Charlotte21
Ja mam 4 butelki. Najpierw mała biała z Intralipidem i duża przezroczysta I tak na zmianęI ty tez masz takie biale mleczko ?
Ja obecnie wlewy mam co 3 tygodnie. Cała kawkę. A teraz już kolejna będzie połówka plus Encorton już schodzę bardzo powoli z dawki.
@Charlotte21 a ty biezesz 200ml intralipidu skoro biezesz 2 buteleczki bialego >? bo ja dostalam 100ml na zleceniu
reklama
Marthi
Witajcie Dziewczyny.
Wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić tych tygodni nieobecności na forum...
W Dniu Dziecka Utraconego, które tak wiele z Was, podobnie jak ja, straciło... chciałam Wam tylko napisać, że jestem myślami z każda z Was... Dla wielu z nas jest to dzień pełen zadumy, nierzadko rozpaczy, bólu i poczucia niesprawiedliwości.
Dzień Dziecka Utraconego dotyczy nie tylko Aniołkowych Mam, ale także tych, którym wciąż nie udaje się zajść w tę wymarzoną i wyczekiwaną ciąże. Z Wami także jestem myślami i przytulam Was mocno.
Dziewczynom, którym się w końcu udało, życzę by już do końca swych dni, doceniały Cud Życia, jaki miały okazje doświadczyć „na własnej skórze” i z którym mogą obcować każdego dnia.
Dziecko to dar, który nie każdemu jest pisany.
Ja jednak trzymam kciuki za każda z Was.
Jeśli chodzi o mnie to jeszcze ostatkiem sił wierze, że kiedyś doczekam się macierzyństwa... w jakiej formie ono będzie tego nie wiem... ale może kiedyś się stanie...
Łącze się dziś z Wami myślami i modlitwą.
Ściskam i pozdrawiam... [emoji174]
Wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić tych tygodni nieobecności na forum...
W Dniu Dziecka Utraconego, które tak wiele z Was, podobnie jak ja, straciło... chciałam Wam tylko napisać, że jestem myślami z każda z Was... Dla wielu z nas jest to dzień pełen zadumy, nierzadko rozpaczy, bólu i poczucia niesprawiedliwości.
Dzień Dziecka Utraconego dotyczy nie tylko Aniołkowych Mam, ale także tych, którym wciąż nie udaje się zajść w tę wymarzoną i wyczekiwaną ciąże. Z Wami także jestem myślami i przytulam Was mocno.
Dziewczynom, którym się w końcu udało, życzę by już do końca swych dni, doceniały Cud Życia, jaki miały okazje doświadczyć „na własnej skórze” i z którym mogą obcować każdego dnia.
Dziecko to dar, który nie każdemu jest pisany.
Ja jednak trzymam kciuki za każda z Was.
Jeśli chodzi o mnie to jeszcze ostatkiem sił wierze, że kiedyś doczekam się macierzyństwa... w jakiej formie ono będzie tego nie wiem... ale może kiedyś się stanie...
Łącze się dziś z Wami myślami i modlitwą.
Ściskam i pozdrawiam... [emoji174]
Podziel się: