Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja miałam aptt ddmiery i fibrynogen sprawdzany w szpitalu co 1.5tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie moja gin też nie badała, sprawdzała tylko płytki krwi mimo, że miałam wysoką dawkę heparynyDimery o których piszecie powinna sprawdzać każda kobieta w ciazy? Czy jest to uwarunkowane niektórymi problemami natury immunologivznej ? Bo ja nie miałam.badanych ani razu ;/ i nie wiem czy mam się martwić
Słońce dzień Dziecka Utraconego jest 15-10...wczoraj była msza na Górze Sw. Anny... Było bardzo dużo ludzi. Jakoś myślałam,że nie będzie zbyt wiele,a jednak...Ja attp i d-dimery badam co miesiąc osobno zadne badanie za bardzo nic nam nie mówi ale jak attp spada a d-dimery rosną to jest to objaw niepożądany. D-dimery nie powinny przekroczyć 3 tyś i rosnąć zbyt szybko.Jesli tak sie dzieje powinno sie rozważyć zwiekszenie heparyny, rozwiazanie ciazy sprawdzanie przepływów itd
Światełka dziś dla naszych aniołków ♥♥♥♥
O widzisz kochana a ja myślałam , że wczoraj i nawet przykro mi było bo nie zdążyłam na cmentarz pojechać bo goście( nawiasem mówiąc forumowe) pojechali ok 17 i już mi czasu brakło. Zapaliłam świeczkę w oknie ale jednak zdążę dziskuje za informacje....Słońce dzień Dziecka Utraconego jest 15-10...wczoraj była msza na Górze Sw. Anny... Było bardzo dużo ludzi. Jakoś myślałam,że nie będzie zbyt wiele,a jednak...
Nie będzie miało ale juz nie pijDziewczyny mam głupie pytanie. Jutro robię badanie allo mlr, zapomniałam o tym i wypiłam piwo (6%). Czy alko będzie mieć wpływ na wyniki? Myślę, że nie, ale wolę zapytać mądre głowy. Pozdrawiam
No i jak ja mam z tego wybrnąć muszę koleżankę @susana poprosić o prawa autorskie@nafoczka mój ziemski aniołek jest już na tyle duży,e idzie ze mną jutro na różaniec I to sama z siebie A Ciebie doskonale rozumiem
p.s.no może nadal nikt mi nie wytłumaczył tematu devolajów