reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczynki, tylko wpadam powiedziec, ze jestesmy z domu, w sumie juz prawie 4 tygodnie ale z jednej strony czuje jakby to bylo dopiero wczoraj a z drugiej, jakby one byly z nami od zawsze. Sa cudowne, grzeczne, spia duzo, lubua przytulasy, gdyby nie skutki wczesniactwa z ktorymi beda sie birykac dlugie lata to napisalabym, ze jest cudownie :)

Pozdrawiam wszystkie!!! Dziekuje za kazde mile slowo, za kazda modlitwe. Nie ma szans, zebym was doczytala bo bardzo rzadko tu wchodze, doslownie raz na kilka tygodni. Rehabilitujemy sie juz, a wyprawa z nimi na koniec miasta to zajwcie na pol dnia. Reszta to karmienie usypianie, przytulasy i spacerki ;)
Wielki buziak dla was wszystkich :*

reklama
Dziewczynki, tylko wpadam powiedziec, ze jestesmy z domu, w sumie juz prawie 4 tygodnie ale z jednej strony czuje jakby to bylo dopiero wczoraj a z drugiej, jakby one byly z nami od zawsze. Sa cudowne, grzeczne, spia duzo, lubua przytulasy, gdyby nie skutki wczesniactwa z ktorymi beda sie birykac dlugie lata to napisalabym, ze jest cudownie :)

Pozdrawiam wszystkie!!! Dziekuje za kazde mile slowo, za kazda modlitwe. Nie ma szans, zebym was doczytala bo bardzo rzadko tu wchodze, doslownie raz na kilka tygodni. Rehabilitujemy sie juz, a wyprawa z nimi na koniec miasta to zajwcie na pol dnia. Reszta to karmienie usypianie, przytulasy i spacerki ;)
Wielki buziak dla was wszystkich :*

Cieszę się bardzo że u was okej :) fajnie ze się odezwałaś. Myślę o Was często i pamiętam w modlitwie :* ucałuj księżniczki :)

Ja jestem wlasnie na wlewie z intralipidu. Na zleceniu mialam 100ml intralipidu i 250 ml soli a podlaczyli mi butle 500ml [emoji848]
I zaskoczona jestem ze to takie biale..
20191015_130428.jpeg

Dziewczyny mam takie głupie pytanie czy przed wlewami które mają być koło owulacji można wspolzyc? :) boję się żeby nie przegapić momentu bo różnie wypada czasem owulacja..

reklama
Ja jestem wlasnie na wlewie z intralipidu. Na zleceniu mialam 100ml intralipidu i 250 ml soli a podlaczyli mi butle 500ml [emoji848]
I zaskoczona jestem ze to takie biale..Zobacz załącznik 1034082
O proszę! Wszystko za jednym zamachem. ! Ekstra. Ja właśnie wyszłam z wlewu. ;) tylko że w Abgeliusie podają 4 osobne butle....idzie się wykończyć nic nie robieniem! Trzymam kciuki aby działał!

Do góry