burczuś
Fanka BB :)
Dziewczyny głównie u prof. Malinowskiego w Łodzi. Ja natomiast u doc. Paśnika-rowniez łódźDziewczyny a gdzie się szczepiłyście u kogo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny głównie u prof. Malinowskiego w Łodzi. Ja natomiast u doc. Paśnika-rowniez łódźDziewczyny a gdzie się szczepiłyście u kogo ?
Ja właśnie myśle tez o doc. Paśniku jeśli można wiedzieć ile miałaś szczepień bo mi zaproponował dwa szczepienia przed staraniem się długo czeka się na termin szczepień ?Dziewczyny głównie u prof. Malinowskiego w Łodzi. Ja natomiast u doc. Paśnika-rowniez łódź
I jeśli to możliwe to czy wyślesz wykaz badań jakie musimy zrobić przed szczepieniem mam wizytę we wtorek ale się już niecierpliwieJa właśnie myśle tez o doc. Paśniku jeśli można wiedzieć ile miałaś szczepień bo mi zaproponował dwa szczepienia przed staraniem się długo czeka się na termin szczepień ?
Nie byłabym taka pewna , że to z polipa mnie sie krwiak ewakuował właśnie taką krwią brudna przeszłam przez krwotok również wiec może to krwiak właśnie się ewakuluje. Poproś lekarza o cyklonamine to na receptę ba uszczelnienie żył jesli Ci nie da to bez recepty jest jeszcze cyclo3forte pije duzo wody z cytryna witamina C uszczelnia naczynia krwionośne. Czy badałaś zespół antyfosfolidowy przy tylu stratach? Trombofilię wrodzoną ? To moim zdaniem podstawy ja przy pierwszych 2 ciążach zawsze krwiaki trzecia na acardzie i heparynie bez krwiaka. Jeszcze powinnaś zbadać attp , d-dimery, inr .Dzieki, @babydust też leże już w sumie trzy tygodnie, biorę 6 x duphaston i od czwartku 3 x luteinę dodatkowo. Tylko że krwiak się nie oproznia na zewnątrz, chyba że lekarz przyjął to za krwawienie z polipa.
ja lezalam 7 tyg praktycznie wstawalam tylko do lazienkiDzieki, @babydust też leże już w sumie trzy tygodnie, biorę 6 x duphaston i od czwartku 3 x luteinę dodatkowo. Tylko że krwiak się nie oproznia na zewnątrz, chyba że lekarz przyjął to za krwawienie z polipa.
Nie byłabym taka pewna , że to z polipa mnie sie krwiak ewakuował właśnie taką krwią brudna przeszłam przez krwotok również wiec może to krwiak właśnie się ewakuluje. Poproś lekarza o cyklonamine to na receptę ba uszczelnienie żył jesli Ci nie da to bez recepty jest jeszcze cyclo3forte pije duzo wody z cytryna witamina C uszczelnia naczynia krwionośne. Czy badałaś zespół antyfosfolidowy przy tylu stratach? Trombofilię wrodzoną ? To moim zdaniem podstawy ja przy pierwszych 2 ciążach zawsze krwiaki trzecia na acardzie i heparynie bez krwiaka. Jeszcze powinnaś zbadać attp , d-dimery, inr .
Bo niestety lekarze nie dają skierowań wszystko trzeba robić na własną rękę bo inaczej traci się dzieci takie czasy. Te dwa badania to mało ale to twoja decyzja czy zrobisz te o ktorych piszę lub czy lekarz Ci jakoś pomoże i da na coś skierowanieJa też mam nadzieję, że to z krwiaka a nie polipa i lekarz się pomylił.. jeśli to możliwe.
Nikt mi nie dal skierowania na te badania, o których piszesz. Sama zrobiłam ddimery i fibrynogen ale tam wyszło ok