reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny udało mi się dzisiaj umówić do pana doktora Przybycienia do Tarnowa już na 5 października ciekawe co on mi powie na temat szczepionek

@Marthi wystawienie języka, machsnie jedna ręka, i często zapatrzenie w jeden punkt.. ja do niej mówię A.ona nic.. dopiero za chwilę się uśmiechnie albo i nie...

@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.

My tak samo w październiku 3 rocznica ślubu a razem 10 lat ;) ja mam 28 mąż 31 ;)
Co do objawów Amelki - Wiki ma dokładnie tak jak piszesz! Macha ręką, wystawiony język, patrzy gdzieś w punkt nie reagując na mój głos ani nic... Przy piersi tak samo potrafi odwrócić głowę i patrzy gdzieś w ścianę. Ja ją wołam a ona nic....

reklama
My mamy neurologa 16.10 to zobaczymy co.nam powie. Na wyniki krwi - wysokie płytki i limfocyty dostaliśmy skierowanie do hematologa, A szczepienia póki co odłożone w czasie do póki neurolog i hematolog się nie wypowie.
My tak samo w październiku 3 rocznica ślubu a razem 10 lat ;) ja mam 28 mąż 31 ;)
Co do objawów Amelki - Wiki ma dokładnie tak jak piszesz! Macha ręką, wystawiony język, patrzy gdzieś w punkt nie reagując na mój głos ani nic... Przy piersi tak samo potrafi odwrócić głowę i patrzy gdzieś w ścianę. Ja ją wołam a ona nic....

Do góry