reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny udało mi się dzisiaj umówić do pana doktora Przybycienia do Tarnowa już na 5 października ciekawe co on mi powie na temat szczepionek

@Marthi wystawienie języka, machsnie jedna ręka, i często zapatrzenie w jeden punkt.. ja do niej mówię A.ona nic.. dopiero za chwilę się uśmiechnie albo i nie...

@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.

My tak samo w październiku 3 rocznica ślubu a razem 10 lat ;) ja mam 28 mąż 31 ;)
Co do objawów Amelki - Wiki ma dokładnie tak jak piszesz! Macha ręką, wystawiony język, patrzy gdzieś w punkt nie reagując na mój głos ani nic... Przy piersi tak samo potrafi odwrócić głowę i patrzy gdzieś w ścianę. Ja ją wołam a ona nic....

reklama
My mamy neurologa 16.10 to zobaczymy co.nam powie. Na wyniki krwi - wysokie płytki i limfocyty dostaliśmy skierowanie do hematologa, A szczepienia póki co odłożone w czasie do póki neurolog i hematolog się nie wypowie.
My tak samo w październiku 3 rocznica ślubu a razem 10 lat ;) ja mam 28 mąż 31 ;)
Co do objawów Amelki - Wiki ma dokładnie tak jak piszesz! Macha ręką, wystawiony język, patrzy gdzieś w punkt nie reagując na mój głos ani nic... Przy piersi tak samo potrafi odwrócić głowę i patrzy gdzieś w ścianę. Ja ją wołam a ona nic....

Do góry